Rohkema info nägemiseks:

BOATING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut mereteemalisi kingitusi ja kodukaunistusi, samuti professionaalseid teenuseid nagu paatide talvine hoiustamine ja hooldus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Boating OÜ pardale, kus mere hing kohtub koduse mugavusega. Meie teekond algas kirglikust suhtumisest merendusmaailma ja visioonist tuua merelise elu olemus igapäevaellu. Oleme rohkem kui lihtsalt pood; oleme mere-teemaliste aarete kuraatorid, mis muudavad ruume ja loovad ajatuid mälestusi.

Meie kollektsioon on austusavaldus ookeani suursugususele, pakkudes erakordset valikut mere temaatilisi kingitusi, mis on mõeldud nii entusiastidele kui ka professionaalidele. Alates meie jahtide ja purjekate mudelite peentest detailidest kuni meie globuste praktilise elegantsini, iga toode on meie kvaliteedi ja meisterlikkuse tunnistus.

Avasta täiuslik kingitus merearmastajale oma elus või hellita end ise. Meie valikus on võluvad võtmehoidjad, mis manavad esile mere kutse, pildiraamid, mis jäädvustavad teie kallid merelised hetked, ja kruusid, mis toovad ookeani rahu teie hommikurutiini. Valgusta oma maailma meie ainulaadsete lampide ja pudelitega, iga tükk heidab sooja kuma, mis meenutab majakatulet, mis juhatab sind koju.

Boating OÜ ei ole ainult toodete kohta; see on elamuste kohta. Pakume terviklikke teenuseid nagu paatide talvist hoiustamist, tagades, et teie alus on hooajavälisel ajal turvaline ja heli, ning asjatundlikku graveerimist, et isikupärastada teie merenduslikke mälestusesemeid. Meie disainiprojektid toovad teie merelised visioonid ellu ja meie põhjalikud hooldusteenused hoiavad teie paati laitmatu seisukorras.

Kui navigeerite meie pakkumiste seas, leiate, et meie pühendumus merelisele elustiilile on järjekindel. Kutsume teid meiega purjetama, uurima meie kureeritud kollektsiooni ja ankurda oma ruum mere ilu ja rahuga. Päringute, abi või talvise hoiustamisteenuse broneerimiseks võtke meiega ühendust aadressil info@boating.ee või helistage meile numbril +372 56655144. Teie mereline teekond algab siit, Boating OÜ-st.

Kontakt

BOATING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin K.

Tänu nende hooldusteenustele on minu paat alati tipptasemel!

- Kristiina S.

Paadi talvine hoiustamine oli sujuv ja professionaalne, kindel valik järgmiseks talveks!

- Karl O.

Boating OÜ-st leidsin ideaalse kingituse oma merehullule sõbrale, täielik tabamus!

Milliseid mereteemalised kingitusi on hea kinkida oma sõpradele?

Neile, kes peavad merd sügavalt armastavaks, võib olla rõõmukas, kuid samas keeruline ülesanne leida täiuslik kingitus, mis tabab mereilmastiku olemust. Olgu see siis kogenud meremehele, rannakujunduse armastajale või ookeani seiklustest unistavale inimesele, need viis mereteemalist kingitust on kindlasti muljetavaldavad ja inspireerivad. Kohandatud merenduskaardid Miski ei ütle mõttekas nagu kohandatud merenduskaart. Neid kaarte saab isikupärastada, et kajastada konkreetset piirkonda, mis on saajale erilise tähendusega, olgu selleks siis nende lemmikpurjetamisalad või kodulinna rannik.

Dropdown

kõik artiklid

Millised materjalid ja tööriistad on vajalikud mudellaeva ehitamiseks?

Mudellaevade ehitamine on iidne käsitöö, mis ulatub tagasi aegadesse, mil laevaehitajad lõid detailseid koopiaid täismõõdus laevade ehitamiseks. Need mudelid ol
ssb.ee
Mudellaevade ehitamine on iidne käsitöö, mis ulatub tagasi aegadesse, mil laevaehitajad lõid detailseid koopiaid täismõõdus laevade ehitamiseks. Need mudelid olid mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka kunstiteosed, mis näitasid nende loojate oskust ja täpsust. Merehuvilistele pakub mudeljahtide ja -purjekate meisterdamine võimalust ühenduda mere suursugususega oma kodu mugavustest. See on peen hobi, mis ühendab endas kunstilisust ja austust meretehnika vastu. Materjalid ja tööriistad mudellaeva ehitamiseks Puit on mudellaeva ehitamise põhimaterjal, populaarseteks valikuteks on töödeldavuse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.