Rohkema info nägemiseks:

GHOST DIVISION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 279; jälgijaid - 4. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta GHOST DIVISION OÜ kohta arvamuslugu!"

GHOST DIVISION OÜ hetkeolukord

Juba 279 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ghost Division OÜ loodi 23.detsembril 2019 aastal eesmärgiga pakkuda eriotstarbelisi lavakunsti teenuseid nii Eestis, Euroopa Liidus kui üle maailma. Ettevõtte asutaja ja juht Roman Neso Laupmaa on filmi- ja reklaamivaldkonnas tunnustatud kaskadöör ja eriefektide looja/läbiviija, innovaatiliste lahenduste pakkuja.

2022 majandusaasta jooksul osaleti mitmetes filmiprojektides nii Euroopa Liidus kui Eestis. Peamised partnerid Eestis olid Münchausen

Productions OÜ (film), Get Shot Films OÜ (reklaamid) ja Taska Film OÜ (film). Suuremad partnerid on Saksamaal Stunt Cloud Filmproduction

GmbH (film) ja Lätis SIA Tasse Film (film), SIA Casting Bridge (film).

2022 majandusaasta oli Ghost Divisionile edukas, 155,2 tuh eurose käibe juures (2021:134,5) kujunes kasumiks 25,0 (2021: 20,5) tuh eurot 71,7 tuh euro omakapitali juures.

Järgmisel, 2023 majandusaastal jätkub tegevus planeeritud tegevusalal, filmide tootmisel. Ghost Divisionil on läbirääkimiste faasis mitmed uued projektid.

GHOST DIVISION OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.