Rohkema info nägemiseks:

GHOST DIVISION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4139; jälgijaid - 4. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta GHOST DIVISION OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ghost Division OÜ usub, et iga meeldejääva loo süda peitub selle võimes köita ja erutada. Meie missiooniks on tuua teie loovad visioonid ellu eksperttasemel tegevuskujunduse, täpse trikikoordineerimise ja tipptasemel kaameratöö abil dünaamilise visuaalse jutustamise jaoks. Oleme nähtamatu jõud, mis muudab võimatu võimalikuks, vaiksed professionaalid, kes tõstavad teie lugu täpsuse ja mõjuga!

Meie ekspertiis

  • Tegevuskujundus ja -koordineerimine: Meid tõmbab adrenaliin, mis kaasneb kukkumiste, kokkupõrgete, põlengute ja võitlustega. Olgu teie kontseptsioon täielikult välja töötatud või alles kujunemisjärgus, oleme siin, et kujundada ja teostada täiuslik trikkide jada, mis on kooskõlas teie loo meeleolu ja eesmärkidega.
  • Trikikoordineerimine ja kaamera rigimine: Meie meeskond on varustatud käsitlema kõige keerukamaid liikumisi, olgu selleks lendavad inimesed või kaamerad. Oleme tehnoloogia esirinnas, pidevalt treenides ja teadmisi vahetades tööstuse liidritega, et tagada parimad tulemused.
  • Trikisõit ja täpne juhtimine: Alates kaameraautodest kuni tankideni, kui see peab liikuma, me juhime seda; kui see peab kokku põrkama, teeme seda stiilselt ja ohutult.
  • Trikid: Oleme pühendunud teie visiooni teenimisele alates planeerimisetappidest ja eelvisualiseerimisest kuni tootmise ja ohutu teostuseni.

Meie pühendumus tipptasemele on kõikumatu ja meie portfell räägib enda eest. Kutsume teid uurima meie tööd ja nägema meie teenuste mõju oma silmaga. Töötame koos, et jutustada teie lugu intensiivsuse ja elegantsiga, mida see väärivad.

Võtke meiega ühendust

Valmis tõstma oma lugu täpsuse ja mõjuga? Võtke meiega ühendust aadressil stunts@ghostdivision.eu või helistage meile numbril +372 55500469. Teeme teie visiooni reaalsuseks.

Ghost Division OÜ - Tõstke oma lugu täpsuse ja mõjuga!

GHOST DIVISION OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura P.

Suur tänu meeskonnale! Olen äärmiselt rahul teie professionaalsusega.

- Alex C.

Täiuslikult teostatud trikid! Teie võime pakkuda julgeid ja hästi koreografeeritud stseene andis meie projektile vajaliku sära. Aitäh!

- Claudia L.

Väga professionaalne! Teie oskus kiiresti reageerida ja lahendada ootamatuid väljakutseid tegi meie koostöö sujuvaks ja nauditavaks.

GHOST DIVISION OÜ tegevusaruanne 2023

Ghost Division OÜ loodi 23.detsembril 2019 aastal eesmärgiga pakkuda eriotstarbelisi lavakunsti teenuseid nii Eestis, Euroopa Liidus kui üle maailma. Ettevõtte asutaja ja juht Roman Neso Laupmaa on filmi- ja reklaamivaldkonnas tunnustatud kaskadöör ja eriefektide looja/läbiviija, innovaatiliste lahenduste pakkuja. 2023 majandusaasta jooksul osaleti mitmetes filmiprojektides nii Euroopa Liidus kui Eestis, kaskadööriteenuseid pakuti erinevatele mängufilmidele (Vari, Never Alone, Frank jpt), muusikavideotele (Nightwish) ja telereklaamidele (LHV; Aldi, Allianz jpt). 2023 majandusaasta oli Ghost

Dropdown

kõik artiklid

Objektiivi taga: tehnoloogia, mis viib kaasaegse trikirakenduse

Trikirakendus on kinematograafia algusaegadest saadik kaugele jõudnud. Mis kunagi toetus puhtalt füüsilisele jõule ja lihtsatele mehaanilistele seadmetele, on a
ssb.ee
Trikirakendus on kinematograafia algusaegadest saadik kaugele jõudnud. Mis kunagi toetus puhtalt füüsilisele jõule ja lihtsatele mehaanilistele seadmetele, on arenenud keerukaks distsipliiniks, mis ühendab kunsti ja teadust. Tänapäeva trikirakendus hõlmab tipptehnoloogiat, et luua stseene, mis on nii hingematvad kui ka esitajatele ohutud. Tehnoloogial on kaasaegses trikirakenduses pöördeline roll. See võimaldab kujundada ja teostada keerukaid tegevusjadasid, mis oleksid ilma tehnoloogilise abita võimatud või liiga ohtlikud. Viimaste edusammude ära kasutades saavad trikikoordinaatorid nihutada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.