Rohkema info nägemiseks:

KELLU GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme eritellimusel küttekehade valmistamisega, pakkudes kvaliteetseid ja individuaalseid lahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KELLU GRUPP OÜ valmistab eritellimusel küttekehasid, mis vastavad täpselt kliendi soovidele ja vajadustele. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid lahendusi, mis tagavad kodudele hubasuse ja sooja atmosfääri, järgides samal ajal kõiki kehtivaid standardeid.

KELLU GRUPP OÜ-s usume, et kodu süda on koht, kus koguneb soojus, jagatakse lugusid ja luuakse mälestusi. Käsitööoskuse ja pühendumusega tuua teie ellu soojust oleme saanud enamaks kui lihtsalt ettevõtteks; oleme mugavuse kunstnikud ja hubaste hetkede arhitektid.

Meie teekond algas visiooniga muuta majad kodudeks, pakkudes soojust, mis ületab füüsilist. Mõistame, et kamin ei ole lihtsalt küttekeha; see on teie elutoa keskpunkt, koosolemise sümbol ja lugude hoidja. Samamoodi ei ole meie ahjud ja pliidid lihtsalt seadmed; need on vaikivad tunnistajad teie kulinaarsetele seiklustele ja perekoosviibimistele. Meie oskused ahjude ehitamisel, pliitide konstrueerimisel ja kaminatega kodude loomisel on võrdsed ainult meie kvaliteedikohustuse ja isikupärastatud kogemusega, mida pakume. Me ei tooda lihtsalt küttekehasid; me konstrueerime atmosfääre, mis tõstavad teie elukvaliteeti.

Meie eritellimusel valmistatud küttevõimaluste valik on loodud teid silmas pidades, ühendades teie stiili, vajadused ja unistused. Olgu selleks traditsioonilise puuküttega pliidi maalähedane võlu või kaasaegse kamina puhas elegants, meie oskuslike käsitööliste meeskond töötab väsimatult, et tuua teie visioon ellu. Kasutame ainult parimaid materjale ja uusimaid tehnoloogiaid, et tagada iga KELLU GRUPP OÜ toote vastupidavus ajaproovile, pakkudes teile kestvat soojust ja kõikumatu usaldusväärsust.

Kui uurite meie kollektsiooni, pidage meeles, et iga ese on rohkem kui lihtsalt toode; see on meie kirglikkuse tunnistus ja pühendumus teie koduelu rikastamisele. Kutsume teid liituma KELLU GRUPP OÜ perega ja kogema tõelise käsitööoskuse erinevust. Laseme ehitada soojust, mida teie kodu vääriline on.

Omaks võtke soojus, omaks võtke kvaliteet, omaks võtke elu, mida olete alati soovinud. KELLU GRUPP OÜ-ga ei ole see lihtsalt kuumus; see on südame soojus. Soojus, mis on kohandatud teile!

Kontakt

KELLU GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marek T.

Kvaliteetne töö ja suurepärane teenindus! Soovitan soojalt.

- Peeter L.

Meie kamin on nüüd kodu keskpunkt. Aitäh!

- Kairi M.

Professionaalne ja sõbralik meeskond. Väga rahul.

KELLU GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte Kellu Grupp OÜ majandusaasta käive oli 19 647 eurot ja kahjum 1 268 eurot. Juhtkonna hinnangul taastatakse omakapital järgmise aruandeperioodi jooksul.

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida eritellimusel valmistatud ahi oma kööki?

Kui soovite oma kööki või kommertsköögiruumi täiustada, on ahi keskne seade, mis võib määratleda keskkonna funktsionaalsuse ja stiili. Eritellimusel valmistatud
ssb.ee
Kui soovite oma kööki või kommertsköögiruumi täiustada, on ahi keskne seade, mis võib määratleda keskkonna funktsionaalsuse ja stiili. Eritellimusel valmistatud ahjud pakuvad ainulaadset võimalust kohandada seda olulist seadet täpselt teie vajaduste ja eelistustega. Eritellimusel valmistatud ahjud on loodud algusest peale sobima kasutaja konkreetsete nõuetega. Erinevalt riiulilt võetud mudelitest on need ahjud valmistatud individuaalse hoolitsusega, võttes arvesse kliendi mõõtmeid, stiili ja küpsetusvajadusi. Ahi isikupärastamise võimekus vastavalt inimese elustiilile ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.