Rohkema info nägemiseks:

ORTO TEENUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 71; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ORTO TEENUS OÜ kohta arvamuslugu!"

ORTO TEENUS OÜ hetkeolukord

Juba 71 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Orto Teenus OÜ põhitegevuseks on meditsiiniseadmete turustamine ja müük Eestis spetsialiseeritud meditsiinikabinettidele ja apteekidele.

Tulud, kulud ja kasum 2023. aasta müügitulu oli 39 310 eurot (2022. aastal 35 715) Ettevõtte arengustrateegia, tõsiste toodete tarnetõrgete ja tugeva inflatsioonisurve tulemusena jäime kahjumisse -6 278 eurot (2022. aastal +2 725). .

Investeeringud

Aruandeperioodil põhivarasse investeeringuid ei tehtud.

Personal 2023. aastal töötas ettevõttes 1 töötaja. Tööjõukulud olid 26 429 eurot vs. 15 991 eurot 2022. aastal, mis on 65% kasv.

Ettevõtte juhatus

Osaühingu juhatus on üheliikmeline ning juhatuse liikmele töötasu hüvitist ei makstud ebapiisava tasuvuse ning käibekapitali vajaduse tõttu töötajate kõrgemate palkade ja inventari finantseerimiseks.

Muud

Ettevõtte tulude tase jätkas 2023. aastal positiivset trendi vaatamata suurenenud hinnasurvele turul ja konkurentide tegevuses. Kasumit mõjutasid nii see kui ka tarnijate inflatsioonisurve ja kõrgemad tööjõukulud.

Toiminguid mõjutasid ka jätkuvad tootjate tarnehäired, mis tulenevad korduvatest tootmistõrgetest tootekvaliteedi osas. Selle kriisi pikaajaline mõju meie kliendibaasile on praegu teadmata.

Juhatus otsustas suurendada investeeringuid otsesesse ja isiklikku suhtlemisse Eesti meditsiinitöötajate ja -organisatsioonidega ning hoida meie tooteid elus kuni normaalse tarne taastumiseni ning laiendada äritegevust. See oli edukas.

2024. aasta

Järgmisel aastal on meie eesmärgiks tegevust ja tegevust laiendada eeldusel, et tootja tarneprobleemid lahenevad ja tootjapoolseid suuri hinnatõuse ei toimu. Jätkuvalt kõrgest inflatsioonitasemest tulenev tugev kulude kontroll on vältimatu. Samuti oleme asunud uurima teisi potentsiaalseid meditsiiniseadmeid, mida Eestisse ja teistele Euroopa Liidu turgudele tuua.

ORTO TEENUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.