Rohkema info nägemiseks:

DEMLAK OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 417; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta DEMLAK OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Demlak OÜ on usaldusväärne ja professionaalne ettevõte, mis pakub mitmekülgseid ehitus- ja maamõõdistusteenuseid. Meie põhitegevusvaldkondadeks on pinnase koorimine, vundamendi kraavide kaevamine, pinnase kuhjamine ja laadimine autole ning killustiku tagasitäide. Lisaks pakume ka laia valikut teisi ehitus- ja mullatöid, mis aitavad muuta teie unistused reaalsuseks.

Demlak OÜ on varustatud tipptasemel tehnika ja oskustööga, mis võimaldavad meil teostada kaeve- ja giljotiinitöid 9-tonnise roomikekskavaatoriga. Meie meeskonnal on pikaajaline kogemus ning me kasutame mitmesuguseid kaevekoppasid, sõelkoppe, asfaldilõikureid, võsagiljotiine ja kännujuurijaid, et tagada tööde kõrge kvaliteet ja efektiivsus.

Demlak OÜ pakub mitmekülgseid teenuseid, sealhulgas parklate ja sissesõiduteede rajamist, imb ja filterväljakute ehitamist koos septikute paigaldusega, drenaažitorustike ning vihmaveesüsteemide paigaldamist. Teostame ka pinnase koorimist, kändude juurimist, truubi torude paigaldust, täitematerjali planeerimist, koormate laadimist ja pinnase silumist. Meie spetsialistid sorteerivad hoolikalt teie mullahunnikust välja kivid ning teevad korda vanad krundid ja õued, mis on võsastunud.

Meie eesmärk on pakkuda kõrgekvaliteedilisi ehitus- ja mullatöid, mis vastavad teie vajadustele ja ootustele. Demlak OÜ meeskond on pühendunud oma tööle ning tagab alati täpse ja professionaalse teeninduse. Oleme tuntud oma kliendikesksuse, täpsuse ja usaldusväärsuse poolest.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma ehitus- ja mullatööde projektide jaoks, siis ärge kartke võtta meiega ühendust. Demlak OÜ meeskond on valmis kuulama teie ideid, pakkuma ekspertnõuandeid ja leidma parima lahenduse just teie vajadustele. Laske meil aidata teil luua täiuslikud maamärgid!

Võtke meiega ühendust juba täna ja laske meil muuta teie ehitusunelmad reaalsuseks!

KONTAKT

DEMLAK OÜ kontaktid

Kuidas unistuste maastikuprojektiga algust teha?

Kas olete kunagi vaadanud tühja krunti ja näinud seal oma unistuste kodu või äriruumi? Kas teie mõtted on täis inspireerivaid ideid, kuid te ei tea, kuidas neid ellu viia? Just siin tuleb mängu Demlak OÜ, teie usaldusväärne teejuht ehitusmaailmas, kelle eesmärk on muuta teie unistused elavateks reaalsusteks. Demlak OÜ on tuntud oma mitmekülgsete teenuste poolest, mis hõlmavad kogu ehitusprotsessi algusest lõpuni. Kas vajate pinnase koorimist, vundamendi kraavide kaevamist või drenaažitorustike paigaldamist? Meie meeskond on siin, et muuta iga etapp sujuvaks ja professionaalseks. Alustades

Dropdown

kõik artiklid

Milline on hea ehitustööde partner?

Ehitusmaailm võib olla keeruline labürint, täis väljakutseid ja ootamatuid takistusi. Kuid Demlak OÜ astub selle keerukusega silmitsi ja muudab iga ehitusprojek
ssb.ee
Ehitusmaailm võib olla keeruline labürint, täis väljakutseid ja ootamatuid takistusi. Kuid Demlak OÜ astub selle keerukusega silmitsi ja muudab iga ehitusprojekti lihtsaks ja tõhusaks kogemuseks. Meie ettevõte pole lihtsalt teenusepakkuja; oleme usaldusväärne partner, kes seisab teie kõrval igal sammul. Alates pinnase koorimisest kuni killustiku tagasitäite ja mullatöödeni – meie eksperdimeeskond on valmis võtma vastu igasuguseid väljakutseid, tagades samal ajal projekti kõrgeima kvaliteedi ja täpsuse. Demlak OÜ on uhke enda mitmekülgsete teenuste üle, mis võimaldavad meil katta igasugused

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.