Rohkema info nägemiseks:

VIRU SOOJUSPUMBAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid kliimaseadmeid ja soojuspumpasid, tagades kodudele ja ettevõtetele mugava sisekeskkonna aastaringselt.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

VIRU SOOJUSPUMBAD usub, et täiuslik temperatuur ei ole lihtsalt luksus - see on mugava ja õnneliku elu vajadus. Meie missioon on lihtne: Meie erialaks on kliimaseadmete ja soojuspumpade müük ning paigaldus, tagades mugavuse igal aastaajal. Kvaliteedile ja kliendirahulolule kindlaks jäädes pakume tootevalikut, mis on loodud teie kodu või äri ideaalse sisekliima loomiseks.

Meie tooted

  • Konditsioneerid: Püsige jahedana kuumade suvekuude jooksul meie tipptasemel konditsioneeridega. Meie valik tagab, et leiate oma ruumi ja jahutusvajaduste jaoks täiusliku lahenduse.
  • Õhksoojuspumbad: Kogege efektiivset kütet meie õhksoojuspumpadega. Talvise soojuse pakkumiseks mõeldud soojuspumbad on nii kulutõhusad kui ka keskkonnasõbralikud.
  • Õhk-vesi soojuspumbad: Meie õhk-vesi soojuspumbad pakuvad mitmekülgset lahendust nii kütmiseks kui ka sooja vee jaoks, muutes need aastaringseks mugavuseks ideaalseks valikuks.
  • Lisatarvikud: Täiendage oma kliimaseadmeid meie lisatarvikute valikuga, tagades, et teie paigaldus on probleemivaba ja teie seadmed töötavad optimaalselt.

Paigaldus ja teenindus

VIRU SOOJUSPUMBAD valimine tähendab rohkemat kui lihtsalt toote ostu; see tähendab kliimapartneri saamist. Pakume õhksoojuspumpade standardpaigaldust ja õhk-vesi-soojuspumpade paigaldusteenuseid, mida viivad läbi meie oskuslikud tehnikud. Meie pühendumus tipptasemele ulatub kaugemale müügist, pakkudes põhjalikku hooldust ja tuge, et teie süsteemid töötaksid tõrgeteta.

Miks valida meid?

Meie loosung, 'Soe talvel, jahedus suvel!', võtab kokku meie pühendumuse pakkuda teile täiuslikku sisekeskkonda, olenemata aastaajast. Viimase tehnoloogia ja energiatõhususele keskendudes on meie tooted valitud pakkuma teile parimat mugavust ja säästu. Usaldage VIRU SOOJUSPUMBAD, et pakkuda mitte ainult toodet, vaid püsivat mugavuse ja kvaliteedi lubadust.

Uurige meie tootevalikut ja saage teada, kuidas me saame aidata teil saavutada kodu või äri ülimat mugavust. Küsimuste ja isikupärastatud nõuannete saamiseks võtke meiega täna ühendust.

Kontakt

VIRU SOOJUSPUMBAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karmen P.

Hooldustööd tehti kiirelt ja professionaalselt.

- Priit S.

Suurepärane valik kliimaseadmete jaoks, suured tänud!

- Jaanika K.

Klienditeenindus oli väga vastutulelik ja abivalmis.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks on õhk-vesi soojuspumbad energiatõhusad võrreldes traditsiooniliste küttesüsteemidega?

Õhk-vesi soojuspumbad on jätkusuutlik kütte- ja jahutuslahendus, mis ammutavad soojust välisõhust ja kannavad selle üle vette, mida seejärel kasutatakse kodumajapidamise soojavee ja radiaatorite või põrandaküttesüsteemide kütmiseks. Need on keskkonnasõbralik alternatiiv traditsioonilistele fossiilkütusel põhinevatele süsteemidele. Need süsteemid töötavad kasutades külmaaine tsüklit, et absorbeerida soojust õhust, isegi külmas temperatuuris, ja seejärel kompresseerida seda, et tõsta selle temperatuuri. Kuumutatud külmaaine kannab seejärel oma soojust veeringlusele, pakkudes järjepidevat ja

Dropdown

kõik artiklid

Millised on ökosõbralike koduküttesüsteemide peamised tüübid?

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks traditsiooniliste energiaallikate keskkonnamõjust, pöörduvad koduomanikud ja ettevõtted jätkusuutlike kütte lahenduste poole
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks traditsiooniliste energiaallikate keskkonnamõjust, pöörduvad koduomanikud ja ettevõtted jätkusuutlike kütte lahenduste poole. Ökosõbralik küte mitte ainult ei vähenda süsinikujalajälge, vaid pakub ka märkimisväärset kokkuhoidu pikas perspektiivis. Tavapärased küttesüsteemid, nagu fossiilkütustel töötavad süsteemid, aitavad kaasa kasvuhoonegaaside heitkogustele ja keskkonna halvenemisele. Liikumine ökosõbraliku kütte suunas on oluline kliimamuutuste vastu võitlemisel ja meie planeedi säilitamisel tulevastele põlvedele. Ökosõbralike koduküttesüsteemide

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.