Rohkema info nägemiseks:

TIMBARPUIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Timbarpuit valmistab freespalkmaju. Teostame ka erinevaid puidutöid, milleks on puitkonstruktsioonid, fassaadid, terrassid ja varjualused.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan T.

Olen väga rahul Timb teenustega. Kvaliteet oli suurepärane ja tööd tehti kiirelt ja korralikult. Terrass ja fassaad näevad välja suurepärased!

- Liisi L.

Timb on olnud meie perele alati usaldusväärne ja professionaalne partner. Oma tööd teevad nad alati kiiresti ja kvaliteetselt, soovitaksin neid kindlasti.

- Kertu K.

Meil oli väga meeldiv ja sujuv koostöö Timbiga, kõik tööd tehti kvaliteetselt ja vastavalt meie soovidele. Soovitaksin kindlasti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TIMBARPUIT OÜ tegevusaruanne 2022

Puidutööstus on üks vanimaid tööstusharusid, mille põhitegevuseks on puidu saagimine ja hööveldamine. See on protsess, mis nõuab suurt täpsust ja oskusi, et tagada puidu kvaliteet ja vastupidavus. Puidu saagimine on esimene samm puidutöötlemise protsessis. See hõlmab puidu lõikamist erinevateks osadeks, mida saab seejärel kasutada erinevates ehitus- ja mööbliprojektides. Saagimine nõuab erilist tähelepanu, kuna puidu lõikamisel tuleb arvestada puidu omadustega, nagu selle tugevus ja kõvadus. Lisaks tuleb arvestada ka puidu kuju ja suurusega, et tagada lõigatud osade ühtlus ja kvaliteet.

Dropdown

kõik artiklid

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Puidust kodudel on alati olnud eriline võlu ja võime tuua looduse lähemale inimese igapäevaellu. Üks ettevõte, mis on pühendunud selle loodusliku ilu säilitamis
ssb.ee
Puidust kodudel on alati olnud eriline võlu ja võime tuua looduse lähemale inimese igapäevaellu. Üks ettevõte, mis on pühendunud selle loodusliku ilu säilitamisele ja selle kasutamisele, on Timbarpuit. Oleme ettevõte, mis on spetsialiseerunud freespalkmajade valmistamisele ning erinevate puidutööde teostamisele, sealhulgas puitkonstruktsioonide, fassaadide, terrasside ja varjualuste ehitamisele. Pühendumine kvaliteedile ja kaasaegsetele lahendustele Timbarpuit on pikaajaliste traditsioonide ja kogemustega ettevõte, kuid me ei puhka kunagi laurelidel. Oleme alati orienteeritud kaasaegse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.