Rohkema info nägemiseks:

JANTUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1110; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 3+ "Kirjuta JANTUR OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas oled kunagi unistanud maitseelamustest, mis viivad sind otse Jaapani kulinaarse maailma südamesse? Hea uudis - unistused saavad teoks meie veebipõhise sushi tellimiskeskuse kaudu! Tutvustame sulle meie kirevat valikut kõrgekvaliteedilisest sushist, mis paneb su maitsemeeled tantsima.

Kõigepealt, miks tellida just meie kaudu? Lisaks mugavale veebitellimusele pakume sulle ka 7% krediiti iga ostu pealt, mida teed meie platvormi kaudu. See tähendab, et iga tellimus toob sulle mitte ainult suurepärase maitseelamuse, vaid ka säästu tulevaste tellimuste jaoks!

Meie eesmärk on teha sinu tellimiskogemus nii lihtsaks kui võimalik. Ära muretse keeruliste paroolide pärast - piisab vaid telefonist, et pääseda ligi oma kontole. Me saadame sulle SMS-i koodiga, mis teeb sisselogimise kiireks ja mugavaks. Pole kunagi varem olnud nii lihtne nautida suurepärast sushi ilma tülikate protseduurideta!

Aga mis teeb meie sushi eriliseks? Pakume kvaliteetset sushi kahest erinevast paigast Tallinnas, kus iga rull on valmistatud kireva valiku värskeimatest ja parimatest koostisosadest. Olgu see siis klassikaline nigiri, maitsev sashimi või krõbe tempura, meie menüüst leiad kindlasti midagi, mis rõõmustab sinu maitsemeeli.

Kas oled juba valmis avastama meie maitserännakuid? Külasta meie veebilehte ja tutvu meie mitmekülgse menüüga, et leida enda lemmikud. Tellides veebist, saad mitte ainult suurepärase sushi, vaid ka eksklusiivse ligipääsu meie parimatele pakkumistele.

Ära lase seda võimalust mööda - telli juba täna ja avasta Tallinna parim sushi! Võta meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse sinu maitseelamuste jaoks.

uuri lisaks

JANTUR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Johanna S

Väga maitsev! Lühike ooteaeg. Nüüdseks käinud kahel korral Balti jaama restoranis ning mõlemal korral on tulnud teenindajatega inglise keeles suhelda. Isiklikult see küll probleeme ei tekita, kuid võiks vastavasisuline teade nt uksel üleval olla.

- Melani K

Väga-väga maitsev! Kreemised ja suured, sulavad suus🤤 Soovitan soojalt🥰

- Kristi L

Tellisin esimest korda ja jäin rahule - väga maitsev ja rullid on suured ka!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Sushi kunsti: näpunäited algajatele

Sushi, roog, mis on vallutanud miljonite inimeste maitsemeeli üle kogu maailma, sai alguse iidsest säilitusmeetodist Kagu-Aasias. See tehnika hõlmas kala hoidmist fermenteeritud riisis. Aja jooksul arenes see välja keerukaks kulinaarseks kunstivormiks, mida me täna tunneme, Jaapan mängis selle täiustamisel ja populariseerimisel keskset rolli. Algajatele on oluline ära tunda erinevad sushi vormid. Kõige tavalisemad tüübid hõlmavad nigiri (käsitsi pressitud sushi), maki (rullitud sushi), sashimi (viilutatud toores kala) ja temaki (käega rullitud sushi). Iga tüüp pakub ainulaadset maitse- ja

Dropdown

kõik artiklid

Jätkusuutlik mereannid: meie pühendumus

Jätkusuutlikud mereannid pärinevad kalapüügist ja vesiviljelusest, mis säilitavad tervislikud kalapopulatsioonid ja ökosüsteemid, ilma et see ohustaks tulevaste
ssb.ee
Jätkusuutlikud mereannid pärinevad kalapüügist ja vesiviljelusest, mis säilitavad tervislikud kalapopulatsioonid ja ökosüsteemid, ilma et see ohustaks tulevaste põlvkondade vajadusi. See hõlmab teadlikku valikut mereande, mis on püütud või kasvatatud viisil, mis arvestab liikide pikaajalist elujõulisust ja ookeanide heaolu. Jätkusuutlikud kalapüügipraktikad on olulised merebioloogilise mitmekesisuse säilitamiseks, rannikukogukondade elatise toetamiseks ja mereandide pideva varustamise tagamiseks tulevastele põlvkondadele. Järgides eeskirju, mis takistavad ülepüüki, vähendavad kõrvalpüüki ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.