Rohkema info nägemiseks:

TERMANSKI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme torustike paigaldamise, maaküttesüsteemide ja katlamajade kujundamise, paigaldamise ja hooldamisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga kodu ja ettevõtte südames on usaldusväärse küttesüsteemi mugavus. Siin astub mängu TERMANSKI OÜ, tuues soojust ja mugavust oskuslikult otse teie uksele. Meie missioon on lihtne, kuid sügav- meie erialaks on torustike paigaldamine ja hooldus, maaküttesüsteemid ja katlamajad. Kvaliteedile ja efektiivsusele keskendudes tagame, et teie ruumid püsivad aastaringselt hubased ja soojad.

Meie asjatundlikkus peitub keerulises torustikutöös, tagades, et iga liide, paine ja ühendus on veatult teostatud optimaalse jõudluse saavutamiseks. Oleme uhked oma põhjaliku kaevetöö ja pinnasetöö üle, rajades tugeva aluse maasse paigaldatavate torude jaoks, mis peavad vastu ajaproovile. Meie pühendumust jätkusuutlikkusele peegeldab pelletite kasutamine kütteks, samm rohelisema tuleviku suunas.

Omaks võtke maakütte innovatsioon, süsteem, mis mitte ainult ei paku pidevat soojust, vaid vähendab ka energiakulusid. Meie oskusteave laieneb kanalisatsiooni ja sademevee teenustele, tagades, et teie kinnisvara drenaaži- ja veesüsteemid on laitmatult hooldatud. Ja neile, kes eelistavad luksust astuda soojale põrandale, on meie põrandakütte lahendused võrdväärsed parimatega.

Meie pakkumiste tuumaks on katlamajad, kütte jõujaamad. Me kujundame, paigaldame ja hooldame neid kriitilisi süsteeme, tagades nende tipp-tõhususe. TERMANSKI OÜ-ga valite te mitte ainult teenuse; valite partneri, kes on pühendunud pakkuma teile parimat kütte lahendust.

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on kogenud TERMANSKI OÜ erinevust. Soe ja mugavus, oskuslikult tarnitud! Laske meil võtta enda kanda teie küttevajadused ja võite kindel olla, et olete osavates kätes. Võtke meiega ühendust juba täna, et saada rohkem teavet meie teenuste kohta ja kuidas me saame muuta teie ruumi sooja ja lõõgastava pelgupaigaks.

Kontakt



+372 5194 9476

TERMANSKI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Suurepärane töö! Aitäh!

- Marko

Kõrgtasemel torustikutööd.

- Ene

Professionaalne ja sõbralik meeskond. Suur aitäh!

Miks on pelletküttesüsteemid keskkonnasõbralikum valik?

Kuna maailm liigub jätkusuutliku eluviisi suunas, on keskkonnasõbralikud pelletid kerkinud esile kui ühed eelistatumad rohelised küttesüsteemid. Need väikesed, pressitud orgaanilisest materjalist silindrid ei ole mitte ainult taastuv energiaallikas, vaid ka nutikas valik neile, kes soovivad vähendada oma keskkonnamõju säilitades samal ajal sooja ja mugavat eluruumi. Pelletküttesüsteemid kasutavad kütusena biomassi pelleteid, mis on tavaliselt valmistatud puidust, põllumajandusjääkidest või muudest orgaanilistest materjalidest, et tekitada soojust. Need süsteemid on disainitud efektiivsuse

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas toimib põrandaküte ja millised on selle eelised?

Põrandaküte (UFH) on keskkütte vorm, mis saavutab siseruumide kliimakontrolli termilise mugavuse jaoks kasutades juhtivust, kiirgust ja konvektsiooni. Süsteem j
ssb.ee
Põrandaküte (UFH) on keskkütte vorm, mis saavutab siseruumide kliimakontrolli termilise mugavuse jaoks kasutades juhtivust, kiirgust ja konvektsiooni. Süsteem jaotab soojust ühtlaselt üle põrandapindade, tõustes loomulikult üles, et kütta tuba tõhusalt ja mugavalt. Kuigi põrandakütte kontseptsioon ulatub tagasi antiikaega, on kaasaegne tehnoloogia seda täiustanud ja kohandanud kaasaegseks kasutamiseks, muutes selle üha populaarsemaks valikuks kaasaegsetes ehitusprojektides. Põrandakütte eelised Põrandaküttesüsteeme hinnatakse nende võime eest pakkuda järjepidevat soojust madalamatel

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.