Rohkema info nägemiseks:

TIMMER STUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 737; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 10+ "Kirjuta TIMMER STUDIO OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Mina olen Merily, selgeltnägija, rahvakeeli nõid juba kuuendat põlve oma suguvõsas. 

Ma olin kuue aastane kui sain aru, et ma näen natuke rohkem kui teised lapsed. Tol ajal oli see muidugi hirmutav, tänaseks aga põnev ja päris kasulik anne. 

Millega ma siis tegelen? 2021 aastal võitsin Eesti Selgelgnägijate Tuleproovi saate ning sellest ajast peale on minu igapäeva töö sensitiivne nõustamine.

Loen minevikku, olevikku ja tulevikku tarokaartidelt, teen kodu puhastusi, viin läbi rituaale. Näen surnuid, lahendan lugusid, mis pole siiani lahendust leidnud. Aitan inimestel jõuda küsimuste vastusteni. 

PS! Ma ei ravitse ega tervenda. 

Kuna olen õppinud ka psühhoteraapiat, siis olen toonud oma töössee järk järgult sisse ka psühhoteraapia võtteid. Ehk ma nõustan inimesi ka psühholoogiliselt mitte ainult sensitiivselt. 

Oma vastuvõtte viin ma läbi Tallinnas ja Tartus ning neid kellel kohaletulek pole võimalik nõustan ma telefoni/emaili teel.

Keegi abita ei jää, seega kirjuta mulle oma murest ja leiame sellele lahenduse. 

uuri lisaks

TIMMER STUDIO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Moonika K

Tänu Merilyle liikusin oma elus lõpuks edasi. Kasvata viha seal kus vaja, muidu ikka edasi armastusega. Aitäh sulle😍

- Zendro G

Väga meeldiv ja tore kogemus!

- Carmen J

Imearmas, soe ning tohutult andekas neiu! Jäime emaga mõlemad meeletult rahule. Saime vastused oma murele ning lahkusime meeldiva rahutundega.

TIMMER STUDIO OÜ tegevusaruanne 2022

Timmer Studio OÜ on 2020. aastal tegevust alustanud ettevõte, mis kuulub 100%-liselt Eesti eraisikust osanikule. Ettevõtte osakapitali suuruseks seisuga 31.12.2022 a on 2500 eurot. Osakapitali eest on sissemakse täielikult tasutud. Timmer Studio OÜ põhitegevusalaks on konsultatsioonid ja nõustamised müstilis-maagiliste selgituste ning kaartidega ennustamise abil. Lisaks pakub ettevõte ka erinevate meelelahutuslike ürituste ja raadio- ning telesaadete juhtimist ja vestlusõhtute korraldamist. Lisateenusena osutab Timmer Studio OÜ iluteenuseid, sealhulgas ripsmete, kulmude, näo ja nahahooldused

Dropdown

kõik artiklid

Nädala ennustus 24-30.06

Kuu viimane nädal on alanud. Vaatame mida see toob meie tähemärkidele. https://www.tv3.ee/3-portaal/mustika/taroskoop/merily-timmeri-nadala-ennustus-24-30-juuni
merilytimmer.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.