Rohkema info nägemiseks:

PESATRON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 502; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PESATRON OÜ kohta arvamuslugu!"

PESATRON OÜ hetkeolukord

Juba 502 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Pesatron OÜ tegeleb jätkuvalt päikeseelektrijaamade (PEJ) ning nendega seotud ja/või seotavate energiasüsteemide (põhiliselt salvestuslahendused, elektrisõidukite laadimine ja koduautomaatika) projekteerimise, rajamise ja hooldusega, samuti PEJ komponentide vahendamisega rahvusvahelistelt hulgimüüjatelt klientidele Eestis ja vähesel määral ka naaberriikides. Teeme elektritöid nii pea- kui alltöövõtuna ja konsulteerime kliente taastuvenergeetika teemalistes küsimustes, väikesel määral toodame ka ise Päikesest elektrienergiat. Päikeseenergeetika valdkonnas tegeledes anname oma panuse jätkusuutlikuma ja loodussõbralikuma energeetika arengusse Eestis.

Pesatron OÜ neljas tegevusaasta kujunes oodatult aktiivseks seoses ülemaailmselt kõrgete energiahindadega 2022. aastal. Jätkus trend eelistada valmislahendust ise ehitamisele, väga palju kasvas maht projekteerimise ja uudsete (salvestus- ja nutijuhtimis)lahenduste väljaarendamise vallas. Kaasasime ka 2023. aastal välist tööjõudu, kes teostab nii paigaldus-, elektri- kui projekteerimistöid alltöövõttudena.

Kuna päikeseenergeetika sektor oli 2022. aastal väga elav, teostasime 2023. aasta esimeses pooles põhiliselt juba 2022. aastal järjekorda võetud töid, mis tagas stabiilsuse ja pideva käibe. Energiahindade langemise ja üldise majanduskliima jahenemise tõttu vähenes 2023. aasta vältel huvi uute PEJ-de rajamise suunas üha väiksemaks, mistõttu ei alustata 2024. aastat nii suure tööjärjekorra ega ka käibeootusega.

2023. aasta suurimad investeeringud olid seotud logistikavõime parendamisega, millest olulisim oli kaubiku soetamine, ent täiustusi tegime ka laohalduse ja kaubakäitlemise võimekuse osas. Investeeringute eesmärk on jätkuvalt teha tööd efektiivsemalt, ohutumalt ja turu nõudlusele vastavas mahus.

Näeme oma tegevust jätkuvalt vajalikuna nii Eesti rahvale, aidates luua jätkusuutlikke energeetikalahendusi, kui ka Eesti riigile, olles kohusetundlik maksumaksja.

Juhan Koppel

Pesatron OÜ juhatuse liige

PESATRON OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.