Rohkema info nägemiseks:

SAGORTE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud üldehitustöödele, survepesule, haljastusele ja kiviplatside ehitusele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Usaldusväärne ehitusettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete üldehitus-, haljastus-, kiviplatside ehitus- ja survepesuteenuste pakkumisele. Alates projekteerimisest ja vundamenditöödest kuni katuse paigaldamise ja siseviimistluseni – pakume terviklikke lahendusi, mis vastavad kõikidele teie ehitus- ja hooldusvajadustele. 

Sagorte OÜ ei ole lihtsalt teenusepakkuja, vaid käsitööliste meeskond, kes näeb igas projektis võimalust luua midagi kaunist ja püsivat. Alustasime väikese ettevõttena, kuid tänu meie pühendumusele kvaliteedile ja kliendirahulolule oleme kiiresti kasvanud usaldusväärseks partneriks paljudele koduomanikele ja ettevõtetele.

Pakume terviklikku lähenemist kiviplatside hooldusele ja ehitamisele. Meie teenuste valik hõlmab kiviplatside põhjalikku survepesu, mis hingab uut elu teie terrassidele, kõnniteedele ja sõiduteedele. Survepesu abil eemaldame tõhusalt mustuse, hallituse ja muu soovimatu katu, taastades pindade algse ilu. Meie survepesu teenus ei ole pelgalt esteetiline parandus, vaid ka praktiline hooldusmeetod, mis aitab ennetada kivipindade kahjustusi ja pikendab nende eluiga.

Lisaks survepesule oleme spetsialiseerunud ka kiviplatside ja -struktuuride ehitamisele. Meie osavad käsitöölised loovad vastupidavaid ja esteetiliselt meeldivaid kivistruktuure, mis sulanduvad sujuvalt looduslikku ümbrusesse. Olgu selleks kivitee, terrass või tugisein – iga projekt on meie jaoks võimalus näidata oma meisterlikkust ja pühendumust kvaliteedile. Me kasutame ainult parimaid materjale ja kaasaegseid tehnikaid, et tagada, et meie ehitised peavad vastu aja proovile.

Lisaks kiviehitistele pakume ka laia valikut üldehitustöid, sealhulgas vundamenditöid, karkassi- ja konstruktsioonitöid, katuse ehitust, siseviimistlust. Meie üldehitusteenused hõlmavad kõiki ehitusprotsessi etappe, pakkudes kliendile terviklikke lahendusi tema ehitus- ja hooldusvajaduste rahuldamiseks.

Sagorte OÜ-s oleme uhked oma pühendumuse üle tipptasemele ja kliendirahulolule. Iga projekt, mida võtame ette, on ainulaadne ja me läheneme sellele personaalselt, tagades, et iga detail vastab meie kõrgetele standarditele. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on oma ala eksperdid ja kes suhtuvad oma töösse kirglikult. Usume, et meie töö peegeldab meie väärtusi – täpsust, hoolitsust ja pühendumust looduse ilu säilitamisele.

Liituge meiega teekonnal, et luua midagi tõeliselt kaunist. Olgu see teie koduõue kaunistamine, olemasoleva haljastuse värskendamine või uue kivistruktuuri ja ehitise rajamine – oleme siin, et aidata teil saavutada oma visioon. Sagorte OÜ-s ei loo me lihtsalt maastikke ja ehitisi, vaid elamusi, mis kestavad. Meie jaoks on iga projekt võimalus muuta maailm veidi ilusamaks, kivi haaval.

SAGORTE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maris K.

Kiviplatside ehitus oli täpne ja esteetiline. Soovitan soojalt!

- Kaimar S.

Olen väga rahul kivitee paigaldusega. Töö oli kiire ja kvaliteetne.

- Kadi R.

Meie sõidutee näeb välja nagu uus tänu professionaalsele survepesule.

Üldehitustööd: Terviklik lahendus Teie ehitusvajadustele

Üldehitustööd hõlmavad kõiki ehitustegevuse etappe alates esialgsest projekteerimisest ja vundamenditöödest kuni lõpliku siseviimistluseni. Need tööd moodustavad ehitusprotsessi selgroo, pakkudes terviklikku lahendust erinevatele ehitusprojektidele, olgu need siis eramajad, korterelamud, äripinnad või avalikud hooned. Üldehitustööde olulisus Üldehitustööd on oluline osa ehitussektorist, kuna need tagavad projekti kvaliteetse ja õigeaegse valmimise. Need tööd hõlmavad laia valikut tegevusi, mis on vajalikud hoone rajamiseks ja kasutusvalmiduse saavutamiseks. Korralikult teostatud

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks valida kivipindade survepesuks professionaalne teenus

Survepesu, tuntud ka kui kõrgsurvepesu, on puhastusmeetod, mis kasutab mustuse, katu, hallituse ja muude soovimatute materjalide pindadelt eemaldamiseks kõrgsur
ssb.ee
Survepesu, tuntud ka kui kõrgsurvepesu, on puhastusmeetod, mis kasutab mustuse, katu, hallituse ja muude soovimatute materjalide pindadelt eemaldamiseks kõrgsurvega veepihustust. Kivipindade, nagu terrassid, kõnniteed ja fassaadid, puhul võib survepesu taastada materjali loomuliku ilu ja ennetada kahjulike ainete kogunemist, mis võivad viia materjali halvenemiseni. Kuigi survepesu võib teostada amatöörid, toovad professionaalsed survepesuteenused nagu SAGORTE OÜ pakutavad kaasa asjatundlikkuse ja hoolitsuse taseme, mis on oluline kivipindade käsitsemisel. Professionaalid mõistavad erinevate

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.