Rohkema info nägemiseks:

PISAK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tervislik alternatiiv tavalistele kommidele - 100% puuviljadest tehtud, täiesti jamavabad, vegan ja ilma lisatud suhkruta

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast PISAK OÜ maailma, kus puuviljaliselt inspireeritud visioon kohtub tipptasemel toodete loomisega. Oleme pühendunud tervisliku elustiili propageerimisele ning pakume klientidele unikaalseid ja kvaliteetseid puuviljapõhiseid tooteid, mis rõõmustavad nii maitsemeeli kui ka keha.


Algus ja Missioon PISAK OÜ algas sügavast kirglikkusest puuviljade vastu ning soovist tuua turule midagi uut ja tervislikku. Meie missiooniks sai kujuneda juhtivaks jõuks tervisliku elustiili propageerimisel, pakkudes klientidele ainulaadseid ning kvaliteetseid puuviljapõhiseid tooteid.
Kvaliteet ja pühendumine meie ettevõtte alustala on kõrgekvaliteediliste toodete loomine. Pühendume põhjalikult iga toote arendamisele ja valmistamisele, tagades, et meie klientidele jõuab ainult parim. Oleme uhked oma pideva kvaliteedikontrolli üle, mis tagab kõigi PISAK OÜ toodete tipptasemel standardid.
Innovatsioon ja loovus meie ettevõte on alati avatud uutele ideedele ja uuendustele. Panustame järjepidevalt tootearendusse ja innovatsiooni, et pakkuda klientidele uusi ja põnevaid maitseelamusi ning tervislikke valikuid. Puuviljapulgad, puuviljaampsud ja muud meie tooted kajastavad meie loovust ning pidevat püüdlust tipptaseme poole.
Ühenduses klientidega PISAK OÜ tunneb uhkust oma tugeva suhte üle klientidega. Oleme alati avatud nende tagasisidele ja soovidele ning püüame pidevalt täiustada oma tooteid vastavalt klientide ootustele ja vajadustele. Meie eesmärk on pakkuda kliendile mitte ainult tooteid, vaid ka positiivseid kogemusi ning toetavat suhet.
Tulevikku Suunatud Visioon PISAK OÜ visiooniks on jätkata kasvamist ja arenemist, olles alati eesliinil tervisliku toitumise ja heaolu propageerimisel. Meie eesmärk on laiendada oma mõju ja inspireerida inimesi üle kogu maailma tegema teadlikumaid ja tervislikumaid valikuid igapäevaelus.
PISAK OÜ on rohkem kui lihtsalt ettevõte - me oleme elustiili kaaslane, kes toetab kliente nende teekonnal tervislikuma ja õnnelikuma elu poole. Oleme uhked oma pühendumuse üle kvaliteedile, innovatsioonile ja klientide rahulolule ning oleme pühendunud jätkama selle teekonna edendamist.

PISAK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura S.

PISAK OÜ tooted on tõeliselt maitsvad ja tervislikud! Mulle meeldib nende puuviljapulgad ja ampsud - need on ideaalsed kiired suupisted.

- Kristiina E.

Suurepärane klienditeenindus ja kvaliteetsed tooted! Olen alati rahul olnud oma ostudega ning soovitan PISAK OÜ-d kõigile.

- Jaan T.

Mul on hea meel, et leidsin PISAK OÜ tooted. Nende puuviljaampsud on minu lemmik tervislik alternatiiv magusaisnäkkidele.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

PISAK OÜ tegevusaruanne 2023

Ettevõte Pisak OÜ on moodustatud 03.04.2020 Ettevõte tegeleb jae- ja hulgimüügiga. 2023 majandusaasta lõppes kahjumiga, kuid omakapital on positiivne. Ettevõttes ei ole palgalisi töötajaid.

Dropdown

kõik artiklid

Miks eelistada Fruitfunk tooteid?

Tervislik toitumine on tänapäeval üha olulisemaks muutumas ning see kehtib eriti laste kohta. Laste õige toitumine on ülioluline nende arenguks ning tervise säi
ssb.ee
Tervislik toitumine on tänapäeval üha olulisemaks muutumas ning see kehtib eriti laste kohta. Laste õige toitumine on ülioluline nende arenguks ning tervise säilitamiseks. Kui soovite oma lastele pakkuda tervislikku ja maitsvat vahepala, siis on Fruitfunk just see, mida otsite! Oleme Fruitfunki ainuesindaja Baltikumis ning nende tooted on spetsiaalselt suunatud lastele. Nende pakendid on lõbusate ja juba tuttavate tegelastega, mis püüavad laste pilku. Käpapatrull ja Põrsas Peppa on nii paljude laste lemmiktegelased ning nüüd saate neid oma toidulauda tuua tervisliku vahepalana. Fruitfunki

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.