Rohkema info nägemiseks:

WAYREN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Wayren on ettevõte, mis keskendub tipptasemel digitaalsete suhtluslahenduste väljatöötamisele, eriti nõudlikes ja kriitilistes keskkondades.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tänases andmekeskses maailmas on suhtlusvõrkude usaldusväärsus ülioluline, eriti kõrge panusega olukordades nagu sõjalised operatsioonid. Wayren esitleb end digitaalse suhtlusplatvormina, mis on loodud ületama ribalaiuse piiranguid ja tagama sujuva andmevahetuse kõige nõudlikumates keskkondades.

Wayren lahendab relvajõududele omaseid väljakutseid, sealhulgas ribalaiuse piirangud, katkestused, segamised ja inimlikud vead. Selle vastupidav infrastruktuur tagab usaldusväärse andmeedastuse, mis on kriitiline võime sõjaliste operatsioonide tõhusaks toimimiseks.

Platvorm hiilgab ühendades maismaa-, mere-, õhu-, kosmos- ja kübermaailma varad ühtseks infotsooniks. See võimaldab suuremat olukorra teadlikkust, planeerimis- ja koordineerimisvõimekust, varustades relvajõude kõikehõlmava operatsioonilise vaatega.

Wayreni võrgustik hõlbustab info liikumist individuaalsete sõdurite seadmetest peakorterini, kasutades erinevaid suhtlustehnoloogiaid ja protokolle. See hõlmab IP-d, seriaal- ja analoograadiosid, internetti ja LoRa-d, tagades mitmekülgse ühenduvuse dünaamilistes ja ettearvamatutes stsenaariumides.

Sõduri kantavatest seadmetest peakorteriserveriteni toimib Wayreni vestlusrakendus sujuvalt mitmesugustel seadmetel, sealhulgas Android-kelladel, telefonidel, tahvelarvutitel, sülearvutitel ja serveritel. Selle andmeagnostiline olemus võimaldab erinevatel rakendustel, nagu Juhtimis- ja Kontrollisüsteemid (C2), lahinguhaldussüsteemid (BMS), telemetria, andurid, jututoad ja kaudtule tugi, töötada samas võrgus.

Loodud taktikalise keskkonna jaoks, kus tavapärased suhtlusprotokollid nagu TCP/IP ei ole kasutatavad, toimib Wayren madala ribalaiuse ja suure paketi kaotamise keskkondades, säilitades tõhususe.

Wayren hõlmab edasijõudnud funktsioone, nagu andmete segmenteerimiseks virtuaalsed kanalid, optimeerides andmekasutust aeglastes võrkudes ja piirates tundlike andmete liikumist. See filtreerimisvõime tagab tõhusa ja turvalise andmevahetuse.

Wayren läheb kaugemale tavalistest suhtluslahendustest, püüdes suurendada otsustusmõju, parandada inimohutust ja suurendada tööjõu efektiivsust mitmel eesmärgistatud tööstusharus, eriti kaitse-, merendus-, pääste-, kaevandus- ja asjade interneti (IoT) valdkonnas.

Wayreni tipptasemel andmelahendused avavad tee järgmise põlvkonna nutikate lahendusteni. Pöörates tähelepanu usaldusväärsusele ja kohanemisvõimele, võimaldab Wayren organisatsioonidel saavutada rohkem, samal ajal vähendades innovaatiliste toodete sisenemise kulusid. Kõigile, kes otsivad suurendatud olukorratundlikkust ja tõhusat andmevahetust, seisab Wayren edusammu sümbolina.

UURI LISAKS

WAYREN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas

Wayren muudab suhtluse lihtsaks ja tõhusaks.

- Kadri

Tänu Wayrenile on meie operatsioonid sujuvamad ja turvalisemad.

- Peeter

Väga usaldusväärne suhtlusplatvorm rasketes oludes.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

WAYREN OÜ tegevusaruanne 2022

Wayren OÜ on Eesti tehnoloogiaettevõte, mille põhitegevuseks on missioonikriitilise sideplatvormi arendamine ja rahvusvaheline turundamine. Ettevõte loodi 2020. aastal ning tuumikmeeskonda kuulub seitse liiget, kellel on laialdased kogemused taktikalise side ja infotehnoloogia arendamise vallas. Asutajad on varasemalt panustanud Kaitseväe Küberjuhatuses Eesti Kaitseväe (EKV) lahingujuhtimissüsteemi väljatöötamisse. Ettevõtte juhatus koosneb kahest liikmest: Henry Härm ja Tarmo Aia. Majanudsaasta peamiseks eesmärgiks oli platvormi arendustegevused ning testimine koostöös Kaitseliidu ja

Dropdown

kõik artiklid

Wayren: kõrgeimal tasemel suhtlus kriitilistes olukordades

Tänapäeva kiiresti muutuvas maailmas on suhtlus muutunud ettevõtete toimimiseks oluliseks nurgakiviks. Wayren, suhtlusplatvorm, mis on välja töötatud vastupidav
ssb.ee
Tänapäeva kiiresti muutuvas maailmas on suhtlus muutunud ettevõtete toimimiseks oluliseks nurgakiviks. Wayren, suhtlusplatvorm, mis on välja töötatud vastupidavuse, mitme domeeni ühenduvuse ja infovõrkude tõrgeteta toimimise põhimõtetel, seab end eesmärgiks muuta kriitilistes olukordades andmeedastus täiesti usaldusväärseks ja efektiivseks. Wayreni esmane omadus, mis paistab silma, on selle vastupidavus. Platvorm on välja töötatud töötama ekstreemsetes olukordades, kus tavalised suhtlusvahendid võivad takerduda. Näiteks sõjaliste operatsioonide ajal või katastroofipiirkonnas, kus tavapärased

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.