Rohkema info nägemiseks:

VARES TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kopa- ja kaevetöid 23t ekskavaatoriga ning puistematerjali müüki, aidates klientidel kujundada ja hooldada nende maa-alasid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Milliseid teenuseid me pakume?

Meie meeskond on tugev ja ühtne, pühendunud kõrgetasemelisele koostööle nii kopatööde kui kaevetööde valdkonnas. Oleme eksperdid, kes ühendavad jõud, tagamaks sujuva ja efektiivse ehitusprotsessi igas etapis.

Meie kireks on maapõue uurimine ja selle potentsiaali avastamine, tagades samal ajal meie klientidele kõige optimaalsemad ja kvaliteetsemad lahendused. Ühtlasi panustame sellele, et maapind, millega töötame, oleks selle parimas võimalikus seisus. Olgu tegemist suuremahuliste projektide või väiksemate eraettevõtmistega, meie eesmärk on tagada kõigile parimat teenust.

Lisaks maapõuega seotud töödele oleme pühendunud ka mitmete teiste teenuste pakkumisele, mis aitavad tagada kogukonna jaoks stabiilse ja jätkusuutliku elukeskkonna. Meie spetsialistide meeskond on pühendunud iga projekti edule, olenemata selle suurusest või keerukusest.

Kokkuvõttes, Vares Teenused OÜ on ettevõte, mis usub sügavalt kvaliteedi, usaldusväärsuse ja professionaalsuse väärtustesse. Me oleme siin, et aidata kujundada maailma all ja peal ning tagada, et iga klient tunneks end meiega koostööd tehes kindlalt ja rahulolevalt.


koduleht

VARES TEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Ostsin neilt väga hea kvaliteediga killustiku. Mugavalt toodi ka koju kohale.

- Kadri P.

Nad tasandasid meie õueala ja tegid vajalikes kohtades täitmist. Soovitan.

- Mari K.

Nende rajatud drenaaž on praktiline ja toimib hästi.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VARES TEENUSED OÜ tegevusaruanne 2023

Vares Teenused OÜ asutati 2020.aastal. Osaühing osutab erinevaid kaeve- ja laadimistöid. Majanduskeskkond ja selle mõjutused Statistikaameti hinnangul vähenes Eesti majanduse maht 2023. aastal kokkuvõttes 3%. Eesti Panga majandusprognoosi järgi kujuneb Eesti majanduslangus seni arvatust pikemaks, mille peamisteks põhjusteks on Eesti eksporditurgude halb seis ja kahanenud konkurentsivõime. Enamike prognoosijate hinnangul ootab Euroala ees majanduskasv, mis jääb alla ühe protsendi, eeldusel, et Euroopa Keskpank vähendab intressimäärasid. Võimalusi kiiremaks, 3% lähedaseks majanduskasvuks, on

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida pinnase täitematerjali?

Pinnasetäide on vajalik nii koduaias kui ka teedel, parklates ja muudel aladel. See aitab parandada pinnase drenaaži, stabiilsust ja tõsta maapinna taset. Siisk
ssb.ee
Pinnasetäide on vajalik nii koduaias kui ka teedel, parklates ja muudel aladel. See aitab parandada pinnase drenaaži, stabiilsust ja tõsta maapinna taset. Siiski on oluline valida õige täitematerjal, et tagada soovitud tulemus. Selles artiklis räägime, kuidas valida pinnasetäite materjali vastavalt teie projekti vajadustele. Pinnase tüüp ja omadused Enne täitematerjali valimist on oluline hinnata olemasoleva pinnase tüüpi ja omadusi. Seda saate teha lihtsa mullaproovi abil, et teada saada, kas pinnas on savine, liivane või kruusane. Samuti võite uurida pinnase drenaaži ja tiheduse omadusi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.