Rohkema info nägemiseks:

NAABEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 94; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NAABEL OÜ kohta arvamuslugu!"

NAABEL OÜ hetkeolukord

Juba 94 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Naabel alustas oma tegevust 2020. kevadel. Firma põhitegevuseks märgiti kunstialane tegevus. 2022. aastal jätkati raamatupidamisteenuse ja videooperaatoriteenuse osutamisega, pikendati koostöölepinguid olemasolevate partneritega, kuid võetud eesmärk luua ja sisustada sobiv tööruum kunstialaseks loometegevuseks ei realiseerunud.

2023. aastal kavatses firma laiendada oma tegevust ja hakata pakkuma IKT-teenuseid laiemalt, näiteks veebilehtede loomise ja haldusteenust.

Firma nägi selles uues teenuses potentsiaali oma teenuste portfelli laiendamiseks.

2024 aasta planeeritu realiseerus. OÜ Naabel laiendas oma tegevust ja hakkas pakkuma IKT-teenuseid, sealhulgas veebilehtede loomise ja haldusteenust. Töötajad läbisid edukalt koolitused ja omandasid vajalikud oskused, mis võimaldas pakkuda klientidele kvaliteetseid ja professionaalseid teenuseid. Uus teenus on toonud ettevõttele täiendavat väärtust ja aidanud laiendada klientide baasi. Firma jätkab investeerimist oma töötajate koolitamisse ja teenuste arendamisse, et pakkuda klientidele jätkuvalt parimat võimalikku teenust.

NAABEL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.