Rohkema info nägemiseks:

TBC EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on terrasside ehitus, katuste paigaldus, puutööd, ehitustööd ja renoveerimine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teie ideaalse eluruumi visioon muudetakse käegakatsutavaks reaalsuseks. TBC EHITUS OÜ-s me ei ole lihtsalt ehitajad; me oleme unistuste loojad ja reaalsuse meistrid. Kirglikkusega tipptaseme saavutamiseks ja kvaliteedile pühendumisega oleme spetsialiseerunud ruumide loomisele, mis vastavad teie soovitud mugavusele ja stiilile.

Meie ekspertiis peitub terrasside ehitamises, kus me ühendame funktsionaalsuse esteetikaga, et pakkuda teile õueala oaasi. Me mõistame, et terrass on enamat kui lihtsalt kodu pikendus; see on elustiili avaldus, koht, kus luuakse ja hoitakse mälestusi. Seetõttu paneme igasse projekti oma südame ja hinge, tagades, et iga laud ja talastik aitab kaasa õueala meistriteosele.

Meie katuse lahendused on loodud teie kodu kaitsmiseks ja väärtuse tõstmiseks. Kasutame ainult parimaid materjale ja kaasaegseid tehnikaid, et tagada teie katuse vastupidavus ja visuaalne nauding. Traditsioonilistest katusekividest kuni kaasaegsete disainideni on meie katused meie käsitööoskuse tunnistajaks.

Kui on juttu puidutööst, toovad meie osavad käsitöölised puidu ajatu ilu teie koju. Loome kohandatud disainilahendusi, mis peegeldavad teie isiklikku stiili ja täiendavad teie ruumi arhitektuurilist terviklikkust. Meie detailidele pühendumine ja täpsus ehitustöödel tagab, et iga lõige, liide ja viimistlus on teostatud suurima hoolikusega.

Neile, kes soovivad oma olemasolevatele struktuuridele uut elu sisse puhuda, on meie renoveerimisteenused teistele teisejärgulised. Oleme uhked oma võime üle taastada ja täiustada hooneid, säilitades vana võlu ja tutvustades uue mugavuse. Olgu tegemist täismahulise renoveerimise või tagasihoidliku uuendusega, läheneme igale projektile sama entusiasmi ja professionaalsusega.

TBC EHITUS OÜ-s me ei ehita lihtsalt struktuure; me loome suhteid. Töötame teiega tihedalt igal sammul, tagades, et teie vajadused on rahuldatud ja ootused ületatud. Liituge meie loomise teekonnaga ja muutkem teie unistused elavaks, hingavaks reaalsuseks.

Astuge oma ehitusseiklusele koos meiega. Võtke ühendust TBC EHITUS OÜ-ga juba täna ja hakkame koos unistusi looma ja reaalsust kujundama!

Vaata rohkem

TBC EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria S.

Meie terrass sai tänu sellele ettevõttele täiesti uue ilme! Ehitustööde kvaliteet oli silmapaistev ja lõpptulemus hea!

- Marko T.

Katuse paigaldus oli kiire ja tõhus ning katusemeeskond oli äärmiselt professionaalne.

- Liis K.

Detailidesse pöörati suurt tähelepanu ning tulemus oli ülimalt hubane ja funktsionaalne.

5 nõuannet unistuste terrassi kujundamiseks

Unistuste terrassi kujundamine võib olla transformeeriv projekt, mis mitte ainult ei tõsta teie kodu ilu, vaid laiendab ka teie eluruumi õuealale. Hästi kujundatud terrass on puhkamiseks mõeldud pühakoda, külaliste lõbustamise ala ja isikliku väljenduse lõuend. Nõuanne 1: Oma ruumi ja vajaduste hindamine Enne kujundamist alustamist hinnake ruumi, mis teil on. Mõõtke ala ja kaaluge oma terrassi kuju. Need mõõtmed juhendavad teie valikuid mööbli, funktsioonide ja paigutuse osas, tagades, et ruumi kasutatakse tõhusalt ilma, et see tunduks ülerahvastatuna. Mõelge, kuidas kavatsete oma terrassi

Dropdown

kõik artiklid

Jätkusuutlike katusematerjalide kasutamine

Jätkusuutlik katus hõlmab materjale ja meetodeid, mis on kavandatud keskkonnasõbralikud, energiatõhusad ja pikaealised. Need materjalid on sageli valmistatud ta
ssb.ee
Jätkusuutlik katus hõlmab materjale ja meetodeid, mis on kavandatud keskkonnasõbralikud, energiatõhusad ja pikaealised. Need materjalid on sageli valmistatud taaskasutatud või taastuvatest ressurssidest ja toodetud viisil, mis minimeerib keskkonnamõju. Kuna maailm muutub üha teadlikumaks jätkusuutlikkuse tähtsusest, otsivad majaomanikud viise oma süsinikujalajälje vähendamiseks ja tervislikuma keskkonna edendamiseks. Jätkusuutlik katus on selles suunas oluline samm, pakkudes võimalust energia säästmiseks, jäätmete vähendamiseks ja keskkonnasõbralikuma eluviisi edendamiseks. Jätkusuutlike

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.