Rohkema info nägemiseks:

GIDA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on pakkuda tipptasemel ehitusteenuseid, keskendudes kvaliteedile ja tõhususele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast GIDA OÜ-sse, kus meie kirg ehitustöö vastu muudab unistuste maastiku tegelikkuse struktuurideks. Me ei ole lihtsalt ettevõte; me oleme püüdluste arhitektid, stabiilsuse insenerid ja tuleviku ehitajad.

Alates meie loomisest oleme pühendunud ehituskunsti valdamisele. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Me spetsialiseerume tipptasemel ehitusteenuste pakkumisele, keskendudes kvaliteedile ja efektiivsusele. See juhtpõhimõte on olnud meie tegevuse aluseks, tagades, et iga meie ettevõetud projekt on meie pühendumuse tipptasemele tunnistus.

GIDA OÜ-s usume, et iga paigaldatud talast ja iga löödud nael on osa suuremast loost - innovatsiooni, vastupidavuse ja edasimineku loost. Meie portfell on mitmekesine, hõlmates projekte, mis ulatuvad intiimsetest eluruumidest kuni suurte kaubanduslike ehitisteni, igaüks neist on loodud sama tähelepanelikkuse ja kõikumatu kvaliteediga.

Meie slogan, Ehitades unistusi, konstrueerides tulevikke!, võtab kokku meie visiooni. Me ei ehita lihtsalt struktuure; me loome ruume, kus tehakse mälestusi, ärid õitsevad ja kogukonnad kasvavad. Oleme uhked, et saame olla osa meie klientide aluslugudest, pakkudes neile mitte lihtsalt hooneid, vaid nende edu tähiseid.

Kui me jätkame oma silmapiiride laiendamist, kutsume teid meiega sellel teekonnal liituma. Olgu teil plaanis ehitada uus kodu, ärihoone või mis tahes ehitis, mis seisab millegi suurema eest, GIDA OÜ on siin, et tuua teie visioon ellu. Ehitame koos midagi erakordset.

Avastage pühendumuse erinevust ehituse tipptasemele. Uurige meie teenuseid ja vaadake, kuidas me saame olla osa teie järgmisest eduloo.

Kontakt

+372 5597 9916

GIDA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anne L.

Suurepärane kogemus! GIDA OÜ meeskond oli professionaalne ja tähelepanelik. Minu uus kodu ületas kõik ootused.

- Laura K.

Suurepärane suhtlus ja paindlikkus. Meeskond tegi minu ärihoone projekti lihtsaks ja sujuvaks.

- Kadri P.

Kiire ja efektiivne teenus. Äärmiselt rahul oma renoveerimisprojektiga. Soovitan kindlasti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks on energiatõhusus jätkusuutliku ehituse oluline komponent?

Jätkusuutlik ehitus ei ole enam nišiturg. Kliimamuutuste suureneva teadlikkuse ja keskkonnasõbralike praktikate vajaduse tõttu on ehitustööstus läbimas olulist muutust. Jätkusuutlik ehitus hõlmab protsesside ja materjalide kasutamist, mis on ressursitõhusad ja keskkonnasõbralikud kogu hoone elutsükli vältel. Jätkusuutliku ehituse kerkivad trendid Roheliste ehitusmaterjalide kasutamine on trend, mis kogub hoogu. Need materjalid on hangitud, töödeldud ja toodetud minimaalse keskkonnamõjuga. Nende hulka kuuluvad taaskasutatud materjalid, taastuvad ressursid nagu bambus ja kork ning tooted, mis

Dropdown

kõik artiklid

Mis eelised on keskkonnasõbralike ehitusmaterjalide kasutamisel?

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks traditsioonilise ehituspraktika keskkonnamõjust, ei ole jätkusuutliku ehituse suunas liikumine mitte ainult trend, vaid vaja
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks traditsioonilise ehituspraktika keskkonnamõjust, ei ole jätkusuutliku ehituse suunas liikumine mitte ainult trend, vaid vajadus. Keskkonnasõbralik ehitus tähendab struktuuri keskkonnamõju minimeerimist kogu selle elutsükli vältel, alates kavandamisest ja ehitamisest kuni kasutamise ja lammutamiseni. Keskkonnasõbralike materjalide kasutamine ehitusprojektides pakub mitmeid eeliseid, sealhulgas vähendatud energiatarbimist, väiksemaid kasvuhoonegaaside heitkoguseid ja tervislikumat elukeskkonda. Lisaks võib see aja jooksul viia kulude kokkuhoiuni tänu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.