Rohkema info nägemiseks:

EASY WEB SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teeme Sulle ainulaadse, kiire ja kasutajasõbraliku veebilehe, mis töötab 100% ka mobiilis ja aitab kaasa Sinu äri eesmärkide täitumisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

EasyWeb on 2020. aastal loodud ettevõte, mis on lühikese aja jooksul suutnud pakkuda kvaliteetseid veebilahendusi üle 50 kliendile, sealhulgas BoostMe, Nullist, GraceFit, SeiCom, Chaga Health ja Equa. Meie kogemus ja püsikliendisuhete arv räägivad enda eest.

Vajad tõeliselt pühendunud tiimi, kes mitte ainult ei tee ära vajaliku, vaid ka mõtleb kaasa ning pakub lahendusi, mis aitavad Sinu veebilehel saavutada oma eesmärke? EasyWeb on siin, et sind aidata!

Soovid veebilehte, mis mitte ainult ei näe hea välja, vaid on ka kasutajasõbralik? Meie disainitiim tagab, et Sinu veebilahendus oleks nii visuaalselt kaunis kui ka lihtsalt kasutatav.

Vajad eksperte, kes tagavad, et Sinu veebileht vastaks kasutajakogemuse standarditele või soovid kontrollida olemasoleva lehe kasutajasõbralikkust? EasyWeb'i meeskond koosneb kogenud kasutajakogemuse disaineritest, kes teevad Sinu veebilehest kasutajatele meeldiva kogemuse.

Vajad tuge internetiturunduses? EasyWeb ei ole mitte ainult veebispetsialistid, vaid omame ka sügavat arusaamist internetiturundusest. Las meie teadmised aitavad Sul jõuda laiema auditooriumini ja kasvatada oma äri.

Kui soovid rohkem teada saada meie ettevõtte ja teenuste kohta, võta hetk aega ja loe meie kohta lisaks. Kui soovid veelgi rohkem teavet või küsimusi, võta julgelt ühendust meiega. Oleme siin, et leida parim lahendus Sinu vajadustele!

Võta ühendust EasyWeb'iga ja avasta uusi võimalusi oma ettevõtte kuvandiks!

UURI LISAKS

EASY WEB SOLUTIONS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin

EasyWeb ületas ootused! Suurepärane teenindus ja kvaliteetne töö.

- Liina

Lihtne suhtlus, selged lahendused. Muljetavaldav kogemus!

- Jaan

Täpsus, tähelepanelikkus, tipptase. Hindan nende professionaalsust.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

EASY WEB SOLUTIONS OÜ tegevusaruanne 2022

Easy Web Solutions OÜ põhitegevuseks on veebilehekülgede valmistamine. Ettevõtte tegevust 2021.a. iseloomustavad järgmised näitajad: netokäive 52288 € kasum 8738 € Juhatuses on 4 liiget. Aruandeaastal maksti juhatuse liikmetele tasu 23103 €

Dropdown

kõik artiklid

Ux-disaini käsiraamat konversioonide suurendamiseks

Kasutajakogemuse (UX) disain on protsess, mis loob tooteid, pakkudes kasutajatele tähendusrikkaid ja asjakohaseid kogemusi. See hõlmab kogu toote hankimise ja i
ssb.ee
Kasutajakogemuse (UX) disain on protsess, mis loob tooteid, pakkudes kasutajatele tähendusrikkaid ja asjakohaseid kogemusi. See hõlmab kogu toote hankimise ja integreerimise protsessi disaini, kaasa arvatud bränding, disain, kasutatavus ja funktsionaalsus. UX-disain on oluline, kuna selle eesmärk on rahuldada kasutaja vajadusi ja pakkuda positiivseid kogemusi, mis hoiavad kasutajaid tootele või brändile lojaalsena. Lisaks võimaldab tähendusrikas kasutajakogemus määratleda teie veebisaidil kõige äriedule soodsamad klienditeekonnad. Hea UX-disain võib oluliselt suurendada külastajate

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.