Rohkema info nägemiseks:

MAITAR SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud kliendi vajaduste täitmisele mitmel tasandil, tagades, et nende digitaalne olemus oleks terviklik ja silmapaistev.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas otsid professionaalset veebihaldurit, kes suudaks vastata sinu ettevõtte vajadustele ning viia sinu veebiprojekt uuele tasemele? Tutvustame sulle Maailmatasemel Veebihaldurit - MAITAR SOLUTIONS OÜ-d ja nende teenuseid.

MAITAR SOLUTIONS OÜ on spetsialiseerunud veebihaldustöödele, pakkudes lahendusi vastavalt sinu ettevõtte vajadustele ja kokkulepetele. Ettevõte on pühendunud mitte ainult sisendite järgi töötamisele, vaid pakub ka lahendusi ning jagab infot, kui senine lähenemine pole optimaalne.

Nende lähenemine on ennetav - olles kursis SEO-st tingitud puudustega ja määruste vastuoludega, mis võivad kaasa tuua lisatööd ja stressi, annavad nad märku ja pakuvad välja efektiivseid lahendusi.

Teenusvaldkonnad:

Veebilehe tehniline haldus:

  • E-poe/kodulehe tagatoa korrashoid ja haldus
  • Veebilehe tehnilised sidumised ja uuendused
  • Parandused veebilehe siseses SEO-s ja katkiste linkide parendused
  • Arenduste pakkumine ja läbirääkimised vajadusel

Sisuloome ja optimeerimine:

  • Tootelehtede, blogide ja muu sisuloome sisestus/tegemine
  • Lehe kiiruse optimeerimisteenus

Tootearendus ja koostööpartnerite haldus:

  • Idee olemasolul aitab kogu tootearenduse protsessis
  • Arvutused ja tabelid alates omahinnast kuni toiteväärtuseni
  • Partnerite leidmine toorainete, pakendite, kujundajate ja teiste valdkondades

Veterinaarametiga koostöö:

  • Protokollide lahendamine, läbirääkimised ja spetsifikatsioonide koostamine
  • Toorainete ja toodete piirmäärad ja muud veterinaaralased küsimused

MAITAR SOLUTIONS OÜ on tõestanud oma pädevust ja usaldusväärsust, teenindades mitmeid pikaaegseid kliente toidu-, ilu- ja tervisevaldkonnas. Nende poolt pakutud veebihalduse teenused on olnud tunnustatud auhindadega, mis kinnitab nende tipptasemel oskusi ja pühendumust.

Kui soovid tõsta oma ettevõtte veebipresenssi järgmisele tasemele, võta julgelt ühendust MAITAR SOLUTIONS OÜ-ga. Nende kogenud tiim on valmis sind abistama tootearendusest veebihalduseni. Ära lase võimalust käest – tee asju kohe õigesti, sest õigesti tehes pole tagajärgi!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

MAITAR SOLUTIONS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart

Suurepärane teenindus!

- Liisa

Kiired vastused, selge suhtlus. Super kogemus!

- Maris

Kliendikesksus on nende tugevus.

Kuidas maksimeerida oma e-poe potentsiaali: näpunäited ja nipid

Digiajastul on teie e-pood rohkem kui lihtsalt kauplus; see on teie äri süda. Oma veebipoe optimeerimine on oluline klientide meelitamiseks, erakordse kasutajakogemuse pakkumiseks ja lõppkokkuvõttes müügi suurendamiseks. Selles põhjalikus juhendis uurime praktilisi näpunäiteid ja nippe, et maksimeerida oma e-poe potentsiaali. Sihtauditooriumi mõistmine Enne kui saate oma tooteid tõhusalt turustada, peate mõistma, kes on teie kliendid ja mida nad soovivad. Viige läbi küsitlusi, koguge tagasisidet ja analüüsige ostumustreid, et kohandada oma pakkumisi vastavalt auditooriumi eelistustele.

Dropdown

kõik artiklid

MAITAR SOLUTIONS OÜ tegevusaruanne 2022

Üldinfo MaiTar Solutions OÜ alustas tegevust 2022.a. Ettevõttel on 2 omanikku ja juhatuse liiget - eraisik Maile Kiissa-Truks ja Tarjet Truks. Ettevõtte põhi
ssb.ee
Üldinfo MaiTar Solutions OÜ alustas tegevust 2022.a. Ettevõttel on 2 omanikku ja juhatuse liiget - eraisik Maile Kiissa-Truks ja Tarjet Truks. Ettevõtte põhitegevusalaks on veebiportaalide tegevus. Samuti pakub ettevõte ärinõustamise jm juhtimisalase nõustamise teenust (tootearendus). Äritegevuse ülevaade Aruandeaastal kujunes MaiTar Solutions OÜ müügituluks 17 186 eurot. MaiTar Solutions OÜ lõpetas aruandeaasta kasumiga 7 439 eurot. Töötajad ja juhtkond Aruandeaastal oli ettevõttes 2 töötajat, kelleks olid omanikud/juhatuse liikmed ise. Juhatuse liikmetele arvestati kokku töötasu 6

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.