Rohkema info nägemiseks:

Raymond Waldy Henry Koster

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

A.A.W. EAST OÜ tegevusaruanne 2023

Ettevõte asutati 2019. aastal. Asutati tütarettevõte ARTFIVE OÜ. Majandusaastal müügitulu puudus. Finantsaastal töötaid ei olnud ja tööjõukulud puudusid. Juhatus koosneb kahest liikmest ning juhatusele tasu ei makstud. Järgmiste aastate plaan on tegutseda kasumlikult.

Dropdown

kõik artiklid

ARTFIVE OÜ tegevusaruanne 2023

Ettevõte asutati 2019. aastal emaettevõtte A.A.W. EAST OÜ poolt. Majandusaastal jäädi kahjumisse. Finantsaastal oli ettevõttes üks töötaja ning tööjõukulud ol
ssb.ee
Ettevõte asutati 2019. aastal emaettevõtte A.A.W. EAST OÜ poolt. Majandusaastal jäädi kahjumisse. Finantsaastal oli ettevõttes üks töötaja ning tööjõukulud olid 11970 eurot. Juhatus koosneb ühest liikmest ning juhatusele makstud tasud olid 9000 eurot. Järgmiste aastate plaan on tegutseda kasumlikult.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.