Rohkema info nägemiseks:

NH TRAINING ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume tipptasemel koolitusi IT, turvalisuse, programmeerimise, andmetöötluse, pilvetehnoloogia, juhtimise ja halduse valdkondades.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

NH Training Estonia OÜ on juhtiv Eesti ettevõte, mis on pühendunud kõrgekvaliteediliste koolituslahenduste pakkumisele nii eraisikutele kui ka ettevõtetele juba üle 27 aasta. Meie missiooniks on toetada spetsialiste nende karjääri edendamisel ja konkurentsivõime tõstmisel kiires tehnoloogilises maailmas.

Pakume laia valikut tipptasemel koolitusi mitmes valdkonnas, sealhulgas IT, turvalisus, programmeerimine, andmetöötlus, pilvetehnoloogia, juhtimine ja haldus. Meie koolitused ja sertifitseerimised viiakse läbi inglise keeles, võimaldades meie klientidel omandada uusi teadmisi ja oskusi ning pakkuda oma teenuseid üle maailma.

NH Training Estonia eristub oma kõrgetasemeliste koolituslahenduste ja teenuste poolest. Meie koolitustega kaasneb riskivaba kogemus, kus pakume kindlustust ettenägematute olukordade korral, võimaldades osalejatel tasuta uuesti osaleda samal koolitusel. Lisaks pakume kohandatud koolituslahendusi vastavalt klientide individuaalsetele vajadustele.

Meie meeskond koosneb sertifitseeritud ja kogenud koolitajatest, kes tagavad õpilastele kvaliteetse koolituse ning saavad pidevalt kõrgeid tagasiside hindeid. Koostöös juhtivate ülemaailmsete koolitusfirmadega pakume oma klientidele parimaid ressursse ja garanteeritud toimumisega koolitusi.

NH Training Estonia pühendumus koolituste kvaliteedile ja pidevale täiustamisele tagab, et meie klientidel on alati ligipääs parimatele õppimisvõimalustele ning et nende oskused ja teadmised vastavad pidevalt muutuvatele tööstusharu nõuetele ja väljakutsetele.

Sertifikaadikeskus on teine ettevõte, mis tegutseb samas valdkonnas, keskendudes teadmiste testimisele ja turvalisuse tagamisele eksamite läbiviimisel. Lisaks pakutakse SmarTest Invigilate'i, SmarTest Examiner'i ja SmarTest Nexus'i teenuseid, mis hõlmavad eksami kaugjärelevalvet, eksamiküsimuste loomist ja testide läbiviimist ning ERP-portaali testimis- ja hindamisprotsesside haldamiseks.

Vaata lisaks:

http://trainingestonia.ee/

https://sertifikaadikeskus.ee/

NH TRAINING ESTONIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart T.

Mul oli võimalus õppida parimatelt ekspertidelt, suurepärane!

- Jaan K.

Tõeliselt professionaalne ja sõbralik teenindus!

- Priit L.

Olen äärmiselt rahul koolituse kvaliteedi ja sisuga.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas integreeruvad erinevad Microsoft Office'i rakendused omavahel?

Microsoft Office on asendamatu tööriist valitsustöötajatele, IT-spetsialistidele ja ettevõtete meeskondadele üle kogu maailma. Selles blogipostituses uurime mitmesuguseid näpunäiteid ja trikke, mis aitavad teil Microsoft Office'iga tootlikkust maksimeerida. Microsoft Office'i komplekti mõistmine Microsoft Office sisaldab mitmesuguseid rakendusi nagu Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote ja Teams, igaüks neist on loodud erinevate professionaalse töö aspektide jaoks. Mõistmine, kuidas need rakendused üksteisega integreeruvad, on oluline töövoogude sujuvamaks muutmiseks ja tootlikkuse

Dropdown

kõik artiklid

Millised on võtmetähtsusega aspektid projektijuhtimise koolituses valitsussektoris?

Valitsuse koolitusnõuded on olulised teadlike ja tõhusate tööjõudude säilitamiseks. Need nõuded tagavad, et valitsustöötajad on kursis viimaste poliitikate, teh
ssb.ee
Valitsuse koolitusnõuded on olulised teadlike ja tõhusate tööjõudude säilitamiseks. Need nõuded tagavad, et valitsustöötajad on kursis viimaste poliitikate, tehnoloogiate ja meetoditega, mis on vajalikud avalikkusele tõhusaks teenindamiseks. Valitsustöötajate koolitusnõuded hõlmavad sageli kohustuslikke vastavuskursusi, tehniliste oskuste arendamist ja pehmete oskuste täiustamist. Nende nõuete mõistmine on karjääri edendamiseks ja operatiivseks edukuseks hädavajalik. Koolitusvajaduste tuvastamine Meeskondade oskuste lünkade tuvastamine on sihitud koolituse poole liikumise esimene samm. See

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.