Rohkema info nägemiseks:

ALEXANTO OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume oskuslikult valmistatud Itaalia mööblit köökidele, elutubadele, magamistubadele ja lastetubadele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ALEXANTO-sse, kus Itaalia mööblikujunduse kunst muudab teie eluruumi elegantsi ja mugavuse oaasiks. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Pakume oskuslikult valmistatud Itaalia mööblit kööki, elutuppa, magamistuppa ja lastetuppa. Iga meie kollektsiooni ese on tunnistus Itaalia käsitöö ilust, mis on loodud teie kodu tõstmiseks peenuse puudutusega.

Itaalia südamest teie uksele, meie köögid on rohkem kui lihtsalt kokkamiskoht; need on teie kodu keskpunkt, kus luuakse ja jagatakse mälestusi. Meie elutoad ja diivanid on kureeritud looma lõõgastumise ja stiili õhkkonda, muutes iga hetke pere ja sõpradega veedetud aja veelgi erilisemaks. Pakume magamistubasid ja garderoobe, mis lubavad rahulikkuse varjupaika, ühendades sujuvalt funktsionaalsuse luksusega. Ja väikestele, meie lastetoad on kujundatud inspireerima loovust ja rõõmu, kasvades koos nendega läbi elu igas etapis.

ALEXANTO-s usume, et teie kodu peaks olema teie isikliku stiili ja püüdluste peegeldus. Seetõttu meie loosung, Tõsta oma ruumi Itaalia elegantsiga!, võtab kokku meie pühendumuse tuua teieni mööbel, mis ei näe ainult suurepärane välja, vaid loob ka keskkonna, kus saate elada oma parimat elu.

Avastage meie erakordseid kollektsioone, alates klassikalise võlust Colombini Casa kuni kaasaegse ligitõmbavuseni Febal Casa. Olgu teie otsinguks ajatu elegants Sinfonia, harmoonilised jooned Armonia või ooperlik suursugusus Opera, meie kataloogid on täis valikuid, mis vastavad teie nõudlikule maitsele.

Liituge meiega ALEXANTO-s ja laseme meil aidata teil muuta oma kodu Itaalia disaini meistriteoseks. Külastage meie näitusesaali Tallinnas või võtke meiega ühendust, et kokku leppida konsultatsioon ja alustada teekonda tõstetud elamiskogemuse poole. Pidage meeles, kui valite ALEXANTO, siis te ei vali lihtsalt mööblit; te võtate omaks elustiili, mida saab pakkuda ainult kvaliteetne Itaalia mööbel.

Tutvuge tootevalikuga meie kodulehel!

KODULEHT

ALEXANTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tatjana Jakobson

Uskumatu valik preemium-klassi materjale ja moodsaid lahendusi, mille saab kohandada just konkreetse kodu või büroo jaoks ja luua alati kordumatu lahendus.

- Liis

Mööbel pole mitte ainult stiilne, vaid ka funktsionaalne. Suurepärane teenindus kogu protsessi vältel!

- Martin

Tellisin eritellimusmööbli elutuppa, ja olen tulemusega väga rahul. Itaalia disain ja kvaliteet on tõesti märgatavad. Hind oli igati taskukohane ning paigaldusteenus sujus kiirelt ja professionaalselt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ALEXANTO OÜ tegevusaruanne 2022

Alexanto OÜ 2022.aasta põhitegevusalad olid mööbli, valgustite ja muude kodutarvete jaemüük spetsialiseeritud kauplustes. Müügitulu moodustasid 100% Eestis, realiseerimise netokäive 2022.aasta moodustas 659 498 eur. Alexanto OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 3 töötajat. 2022.aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 63 421 eurot. Juhatuse liikmele juhtimise eest tasu ei ole makstud. 2023.aastal planeerib Alexanto OÜ suurendada ettevõtte kasumit oma kliendibaasi kasvu arvelt. Põhieesmärgid on: müügisalongi pindala suurenemine, uute mööbli brändide turule toomine ning

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida täiuslik diivan?

Täiusliku diivani valimine on enamat kui lihtsalt mööblieseme valik; see on majakeskse eseme leidmine, mis peegeldab teie stiili, pakub mugavust ja peab vastu a
ssb.ee
Täiusliku diivani valimine on enamat kui lihtsalt mööblieseme valik; see on majakeskse eseme leidmine, mis peegeldab teie stiili, pakub mugavust ja peab vastu ajaproovile. Õige diivan võib muuta teie eluruumi, pakkudes lõõgastusmõnu ja teie isikliku esteetika avaldust. Enne kui sukeldute saadaolevate võimaluste merre, on oluline hinnata oma vajadusi. Kaaluge oma toa suurust, vajalikku funktsionaalsust ja stiili, mis sobib teie kodu dekooriga. Olete teie otsingul luksusliku avaldustüki või praktilise perekeskse valiku järele, oma eelistuste mõistmine on esimene samm ideaalse diivani leidmisel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.