Rohkema info nägemiseks:

NOVI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud professionaalsete plaatimistööde tegemisele Pärnumaal, pakkudes vastupidavaid ja visuaalselt atraktiivseid lahendusi erinevates keskkondades.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Meie plaatimistööde meistrid on kogenud ja professionaalsed, kes teavad, kuidas muuta iga pind silmapaistvaks kunstiteoseks. Olgu tegu vannitoa, köögi, saunakompleksi või terrassiga, oleme valmis võtma vastu väljakutseid, mis pakuvad nii esteetilisi kui ka praktilisi väljakutseid. Viime ellu nii suured kui ka väikesed projektid, andes neile alati oma erilise puudutuse.

Kas oled unistanud kaunistatud ja funktsionaalsest kodust? NOVI OÜ on Pärnumaal tegutsev ettevõte, kes toob sinu kodu või äripinna plaatimistöödega uuele tasemele. Oleme pühendunud pakkuma laias valikus plaatimisteenuseid, mis ulatuvad tavalisest plaatimisest kaugemale, avades uusi võimalusi interjööri kujundamisel.

NOVI OÜ ei ole lihtsalt plaatimisettevõte, vaid pakume ka terviklikke lahendusi, mis hõlmavad plaatimisvahendite paigaldust ning nutikaid tehnilisi lahendusi. Meie meeskond tagab, et kõik plaadid on paigaldatud täpselt ja kindlalt ning et kõik õmblused on täiuslikud. Lisaks kasutame parimaid kinnitusmaterjale, mis tagavad vastupidava ja kestva tulemuse.

Oleme uhked, et suudame pakkuda unikaalseid plaadilahendusi, mis rikastavad Sinu kodu või äripinna ilmet. Olgu selleks siis kujunduslik värvimine, dekoratiivsed kokkupanekud, erinevad mosaiikmustrid või isegi saunaplaadid, meie meeskond suudab ellu viia kõige nõudlikumadki ideed. Anname oma parima, et tuua Sinu visioon tõelisuseks.

Kui oled otsimas usaldusväärset partnerit plaatimistöödeks, siis NOVI OÜ on õige valik. Meie kogenud meeskond ja mitmekülgne teenuste valik tagavad, et saame täita igasuguseid vajadusi ja soove. Võta ühendust juba täna ning leiame koos parima lahenduse, mis toob Sinu ruumidesse ilu ja funktsionaalsust.

Võta ühendust ning leiame sulle sobiva lahenduse koos!

Kontakt:

priitvarbu@gmail.com
+372 5668 8949

NOVI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M

Suurepärane töö, mosaiikplaatide muster on täiuslik!

- Kati K

Väga rahul plaatimistööde kvaliteediga. Soovitan kindlasti!

- Hanna H

Nende kvaliteetsete plaatidega muutus terrass tõeliseks oaasiks!

Plaatimistööde maailm - uued ideed ja trendid

Kodu kujundamine ja renoveerimine on alati olnud põnev väljakutse, mis pakub võimalust väljendada oma isikupära ja loovust. Üks oluline element, mis mängib selles protsessis võtmerolli, on plaatimine. Plaadid mitte ainult ei anna ruumidele vastupidavust, vaid pakuvad ka lõputuid võimalusi loomaks kaunist ja stiilset sisekujundust. Uued ideed ja trendid plaatimistööde maailmas on muutnud selle kunstivormi veelgi põnevamaks ja mitmekülgsemaks. Üks tähelepanuväärseid trende plaatimistööde maailmas on suurformaadiliste plaatide kasutamine. Need plaadid ulatuvad tavalisest suurematesse

Dropdown

kõik artiklid

Mosaiikplaatide mustrid- kunstilisus ja elegants väikestes detailides

Mosaiikplaatide mustrid on läbi aegade olnud üks kõige kaunimaid ja loomingulisemaid viise interjööri ja välimuse kujundamiseks. Need tillukesed plaadid võimald
ssb.ee
Mosaiikplaatide mustrid on läbi aegade olnud üks kõige kaunimaid ja loomingulisemaid viise interjööri ja välimuse kujundamiseks. Need tillukesed plaadid võimaldavad luua keerukaid ja silmapaistvaid mustreid, mis annavad ruumidele ainulaadse iseloomu ning toovad kaasa visuaalse sügavuse ja elegantsi. Selles artiklis uurime lähemalt mosaiikplaatide mustrite võlu ning jagame teavet selle kohta, kuidas neid oskuslikult paigaldada. Mosaiikplaatide mustrite võlu Mosaiikplaatide võlu seisneb nende mitmekesisuses ja võimes tuua välja ruumi unikaalse iseloomu. Olgu tegu geomeetriliste mustrite,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.