Rohkema info nägemiseks:

COMFORT TEXTILE OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume kvaliteetsete Skandinaavia disaini inspiratsiooni saanud kodu- ja hotellitarvete pakkumisele, hõlmates laia valikut allergiasõbralikke, keskkonnasõbralikke ja luksuslikke tekstiiltooteid, sealhulgas voodipesu, froteetooteid ja kodukaunistusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui oled loomas kodu, kus saaksid lõõgastuda luksuslikus ja samas tervislikus keskkonnas, siis on HYGGE-HOME sinu kindel valik. Meie unikaalne kauplus on tuntud kui koht, kus kohtuvad Skandinaavia disain, tipptasemel kvaliteet ja keskkonnasõbralikkus. Esindame Põhjamaade kõige hinnatumaid brände nagu JOUTSEN, FINLAYSON, FAMILON ja HOIE, kinnitades sellega meie pühendumust turvaliste ja tervislike toodete pakkumisele.

HYGGE-HOME peamine fookus on sinu heaolul, seetõttu on enamus meie toodetest Allergia ja Astma sertifitseeritud, vastavad ÖKO TEX standarditele ning on keskkonnasõbralikud. Meie valikus on lai spekter pestavaid udusuletooteid kogu perele, kiutekke ja patju ning moekaid GOTS sertifikaadiga FINLAYSON voodipesu ja köögitekstiile.

Eriti uhked oleme meie enda brändi HYGGE-HOME üle, mis toodab Eestis 100% puuvillast satiinist voodipesu, voodilinu ja poroloonist madratseid. Meie valikust leiad ka froteetooteid ja villaseid pleede igaks hooajaks, tuues sinu koju soojust ja mugavust aastaringselt.

Lisaks pakume spetsiaalselt hotellidele loodud tooteid: padju, tekke, hügieenilisi linasid, padjakatteid, dekoratiivseid kangaid laia valikut kardinaid, päevatekke, laualinasid, villapleede, voodipesu ja erinevaid froteetooteid. Oleme paindlikud ja valmis teostama eriprojekte vastavalt sinu soovidele ja vajadustele.

Tutvuge meie tootevalikuga juba täna!


KONTAKT

COMFORT TEXTILE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura K.

Imeline kogemus! Meie lapsed armastavad Hygge-Home voodipesu. Kvaliteetne, ja pehme.

Soovitan soojalt!

- Martti T.

Olen ülimalt rahul Hygge-Home sulepatjadega. Nad on nii pehmed ja toetavad.

Parim uni üle pika aja!

- Kadi P.

Froteerätikud on suurepärased! Nad on imavad, pehmed ja vastupidavad.

Olen väga rahul oma valikuga kööki ja vannituppa.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

COMFORT TEXTILE OÜ tegevusaruanne 2022

Comfort Textile OÜ, mis on tuntud oma kvaliteetsete tekstiiltoodete poolest, lõpetas 2022. aasta kasumlikult. Peamised müügikanalid olid ettevõtte enda jaekauplused ja suuremad hulgiostjad, kuid ka erinevad e-poed andsid olulise panuse. Hotellitoodete sektor, mis on olnud viimastel aastatel mõnevõrra vaiksem, on näidanud märke vaiksest tõusutrendist. See on positiivne märk, mis näitab, et turul on jätkuvalt nõudlus Comfort Textile OÜ kvaliteetsete toodete järele. Kuid 2022. aasta polnud ilma väljakutseteta. Toorainete sisseostudel ja transpordis hinnad tõusid, mis mõjutasid ettevõtte

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas hooldada patju?

Joutsen udusulepatjade hooldamine   Udusuletooted sobivad ka tundlikele kasutajatele, sest neid võib pesta 60 kraadises vees. Sinu udusuletooted püsivad hooli
ssb.ee
Joutsen udusulepatjade hooldamine   Udusuletooted sobivad ka tundlikele kasutajatele, sest neid võib pesta 60 kraadises vees. Sinu udusuletooted püsivad hoolikal hooldamisel pikka aega kohevad ja hügieenilised. Järgi tootel toodud hooldusjuhiseid ja naudi ilusaid uneelamusi. Joutsen udusuletooted on saanud tolmuallergikutele sobivust tähistava Soome Astma ja Allergialiidu märgi. Joutsen udusuletooted taluvad masinpesu 60 kraadi juures. See tagab toote hügieenilisuse. Kasuta pesemisel õrnatoimelist, udusuletoodetele mõeldud pesuainet, 1/3 tavalisest pesuainekogusest on täiesti piisav. Väldi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.