Rohkema info nägemiseks:

PÕLISPUU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalseid puude langetamise, hooldamise ja maastikukujundusteenuseid, tagades rohelise keskkonna ilu ja ohutuse oma klientidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Põlispuu OÜ-sse, kus meie kirg looduse vastu ja pühendumus tipptasemele ühinevad, et pakkuda teile parimaid arboristi- ja maastikukujundusteenuseid. Asutatud 2020. aastal, oleme kiiresti kasvanud usaldusväärseks partneriks nii koduomanikele kui ka ettevõtetele, pühendudes teie puude ja aedade tipptasemel hoidmisele.

Meie missiooni südames on lihtne, kuid sügav lubadus: Ilusa kasvatamine, ohutuse tagamine. Mõistame hästi hooldatud väliala tähtsust, mitte ainult selle esteetilise veetluse, vaid ka teie keskkonna ohutuse ja heaolu jaoks. Meie sertifitseeritud arboristide pakutavate teenuste lai valik tagab, et iga meie hoole all olev puu ja hekk on meie oskuste tunnistajaks.

Ohtlike puude täpsest langetamisest kuni viljapuude ja hekkide õrna koristamiseni, teeme kõike kõikumatu kvaliteedi ja kliendirahulolu keskmes. Meie teenused hõlmavad istikute istutamist, okste ja lehtede eemaldamist, piiramist, muru niitmist ja isegi kändude freesimist. Ja kui pühadeaeg läheneb, tagab meie jõulukuuse vormilõikuse teenus, et teie pühademeeleolu peegeldub teie puu täiuslikus kujust.

Kuigi me tegutseme peamiselt Lõuna-Eestis, ei tunne meie pühendumus piire. Oleme valmis laiendama oma teenuseid üle kogu riigi, tagades, et olenemata teie asukohast, on teil juurdepääs parimatele puuhooldus- ja maastikukujundusteenustele. Meie pühendumus parimale hinna ja kvaliteedi suhtele ning kliendirahulolule eristab meid, muutes meid teie roheliste vajaduste jaoks minemiseks ekspertideks.

Võtke meiega ühendust numbril (+372) 5650 1649 või info@igihaljas.ee ja laske meil tuua meie asjatundlikkus teie koju. Leidke meid Facebookist ja liituge kasvava rahulolevate klientide kogukonnaga, kes usaldavad meid oma väliilma loomuliku ilu ja ohutuse tõstmiseks.

PÕLISPUU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati R.

Minu aia unistuste teostus, suur tänu!

- Martin S.

Väga rahulikud ja oskuslikud töötajad!

- Toomas P.

Suurepärane teenindus, kiire ja professionaalne!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas hinnata puid ja nende ümbrust enne langetamist?

Puude langetamine, eriti kui tegemist on suuruse, seisukorra või asukoha tõttu ohtlike puudega, on kõrge riskiga tegevus, mis nõuab hoolikat kaalutlemist ja planeerimist. Protsess hõlmab endas ohtusid mitte ainult tegevust sooritavale isikule, vaid ka lähedalasuvale varale ja ümbritsevale keskkonnale. Arvestades keerukust ja potentsiaalseid ohte, on puude langetamise protsessi kaasamine professionaalidest hädavajalik. Ettevõtted nagu PÕLISPUU OÜ, millel on arboristika alane ekspertiis, on varustatud neid väljakutseid ohutult ja tõhusalt lahendama. Nõuanne 1: Hinda puud ja ümbrust Enne

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas pügamise kunst tasakaalustab puu kasvu ja viljatootmist?

Pügamine ei ole lihtsalt aianduslik tegevus; see on kunst, mis tasakaalustab puu kasvu ja viljatootmist. See hõlmab puu osade selektiivset eemaldamist, et kontr
ssb.ee
Pügamine ei ole lihtsalt aianduslik tegevus; see on kunst, mis tasakaalustab puu kasvu ja viljatootmist. See hõlmab puu osade selektiivset eemaldamist, et kontrollida selle kuju, soodustada tervislikku kasvu ja parandada vilja kvaliteeti. Regulaarne pügamine tagab, et teie puuviljapuud püsivad tervislikud, produktiivsed ja esteetiliselt meeldivad. See võimaldab paremat valguse läbipääsu ja õhuringlust, mis on haiguste ja kahjurite ennetamiseks hädavajalik. Pügamine aitab ka puu suurust hallata, muutes koristamise lihtsamaks ja ohutumaks. Millal pügada oma puuviljapuid Eestis on parim aeg

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.