Rohkema info nägemiseks:

INNERMIND OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Innermindi kogukond on pühendunud inimeste arengule, olles avatud nii veebikohtumisteks kui ka kontaktseminarideks, ning loob toetava keskkonna enesetäiendamiseks ja tervikliku heaolu saavutamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast INNERMINDi, kus isiklik areng ja finantsteadmised ühinevad, et juhatada teid transformeerivale teekonnale eneseavastuse ja võimestumise suunas. Meie hoolikalt koostatud veebikursused ja seminarid on loodud selleks, et äratada teie potentsiaali ja varustada teid tööriistadega, et navigeerida elu keerukustes enesekindlalt ja selgelt.

Astuge teele 'Teadlik tee rahani' - teadlikule teekonnale finantsalusele, kus õpite ümber kujundama oma suhet rahaga ja looma stabiilset finantstulevikku. Sukelduge eneseteadvusse meie 'Toetatud enesearengu kursuse' kaudu, mis on rida kohtumisi teie tõelise minaga, mis lubab avada teie sügavaimad püüdlused ja soovid.

Neile, kes otsivad harmooniat suhetes, pakuvad meie 'Teekond paarisuhteni' ja 'Konstellatsiooni kursus – Raha paarisuhtes' rohkelt teadmisi tähendusrikaste sidemete loomiseks ja raha rolli mõistmiseks partnerluses. Meie 'Reaktsioonimustrite' kursus aitab teil tuvastada ja muuta harjumuspäraseid reaktsioone, mis takistavad teie isiklikku ja professionaalset kasvu.

INNERMIND-is käsitleme ka ärevuse väljakutseid meie 'Ärevusest rahunemisse' kursuse kaudu, juhatades teid rahutuse seisundist rahulikkuse seisundisse. Meie 'KONSTELLATSIOON / SÜSTEEMNE MEETOD' seminar on sügav kogemus, mis kasutab süsteemseid meetodeid teie elu peidetud dünaamika paljastamiseks, võimaldades sügavat perspektiivimuutust.

Meie tasuta pakkumised, sealhulgas meditatsioonid, podcastid ja sissejuhatavad kursused nagu 'Kuidas mõtlemist muutes suurendada sissetulekut' ja 'Enesearengu koolitus „3 kohtumist iseendaga“', on meie pühendumuse tunnistajaks kättesaadavale enesearendamisele.

Asutatud holistilise heaolu ja finantskirjaoskuse põhimõtetel, on INNERMIND OÜ rohkem kui lihtsalt koolitusplatvorm - see on kogukond, mis on pühendunud vaimu, keha ja hinge toitmisele. Liituge meiega ja avage uks küllusliku, eesmärgistatud ja rõõmsa elu poole.

Võtke meiega ühendust aadressil info@innermind.ee või helistage numbril +372 5069630 / +372 55694247, et alustada oma teekonda juba täna.

UURI LISAKS

INNERMIND OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Irma

Olen hakanud oma rahasse austavalt suhtuma- mõjus rahakotiga rääkimine…:) See oli VÄGA tore asi..

- Kalle

Iseenda loogikast lähtudes, olen olnud pidevalt korduvas mustris ,valides kiiresti rikkaks tegevaid finantssüsteeme. Nüüd sai tehtud loogikavastane otsus osaleda “Finantsvundament ” koolitusel ja tulemused jäid tabloole.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

INNERMIND OÜ tegevusaruanne 2022

Innermind OÜ tegevusalaks on teraapiate ja koolituste läbiviimine ning korraldamine. Innermind OÜ asutajad on Kairi Kuusmaa ja Kelen Kirt. Koolitused Teadlik tee rahani – finantsvundament Online koolitus“ Konstellatsioon“ Konstellatsiooni kursus – Raha paarisuhtes Reaktsioonimustrid Toetatud enesearengu kursus „ Kes Sa tegelikult oled?“ Ärevusest rahunemisesse Enesearengu koolitus “3 kohtumist iseendaga” Ühiskonda on tabanud järjest mitu traumeerivat sündmust – kõigepealt Covid ja nüüd sõda Ukrainas. Innermind OÜ teraapiate ja koolituste keskkond toetab inimeste emotsionaalset

Dropdown

kõik artiklid

Teekond finantsvabaduseni

Finantsvabadus on seisund, kus inimesel on piisavalt kapitali, et elada ilma aktiivse töötamiseta põhivajaduste jaoks. See tähendab, et Sinu sissetulek, säästud
ssb.ee
Finantsvabadus on seisund, kus inimesel on piisavalt kapitali, et elada ilma aktiivse töötamiseta põhivajaduste jaoks. See tähendab, et Sinu sissetulek, säästud, investeeringud ja passiivne tulu katavad elamiskulud, võimaldades teha eluvalikuid ilma, et peaksite liigselt muretsema finantsmõju pärast. Finantsiline sõltumatus ei tähenda ainult raha omamist, vaid kontrolli omamist oma aja ja valikute üle. See on stabiilsuse, meelerahu ja võime nautida elu naudinguid ilma piiranguteta. Oma finantstervise hindamine Kui inimene ei ole rahul oma finantsseisudega on ta finantstervises lüngad. Nende

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.