Rohkema info nägemiseks:

AKS KAUBANDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meilt leiad Türgi päritolu valmis toite, poolfabrikaate ja ka lähteained ning kõik vajalik nende maitsestamiseks. Külasta meie poodi Mustamäe Keskuses või telli mugavalt e-poest

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Avasta Türgi Maitsemaailm Meie Türgi toiduainete ja kultuuripärandiga seotud toodete kauplus pakub sulle võimalust sukelduda autentsetesse Türgi maitsetesse ja kogemustesse, mis rikastavad sinu kodust kulinaarset maailma. Meie lai valik kvaliteetseid Türgi päritolu valmis toite, poolfabrikaate, lähteaineid ja maitsestamiseks vajalikke tooteid on saadaval nii meie poes Mustamäe Keskuses kui ka mugavalt e-poes.

Oleme pühendunud tooma sinuni uued ja põnevad Türgi maitsed ning kultuurilised elamused. Meie eesmärgiks on, et saaksid nautida Türgi köögi rikkalikke maitseid omaenda köögis. Lisaks toiduainetele pakume ka laias valikus kodukaupu, piimatooted, oliive, oliiviõlisid, kuivaineid, maitseaineid, moose, melasse, suppe, hoidiseid, halvaa\'d, maiustusi ja lihatooted, mis kõik on pärit Türgist ja pakuvad sulle tõelise Türgi kogemuse.

Külasta meie poodi Mustamäe Keskuses, kus saame sind isiklikult teenindada ja jagada rohkem teadmisi meie toodete ja Türgi kultuuri kohta. Kui eelistad mugavat ostlemist kodust lahkumata, siis telli meie e-poest. Oleme siin, et avardada sinu maitseelamusi ja pakkuda sulle parimat Türgi maitsemaailma.

Võta ühendust ja avasta koos meiega uued maitsed Türgist!

Tutvu tootevalikuga meie e-poes!

E-POOD

AKS KAUBANDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis O.

Nende tootevalik on lai ja kvaliteetne ning ma saan nüüd nautida oma lemmik-Türgi roogasid kodus valmistatuna. Kindlasti soovitan teistelegi!

- Jaan K.

Olen suur Türgi köögi fänn, kuid enne oli keeruline leida kvaliteetseid tooteid. Nüüd tellin regulaarselt sealt ning olen väga rahul nende kiire ja professionaalse teenindusega.

- Katrin L.

Neil on alati värsked ja maitsvad tooted ning sõbralik teenindus. Ma ei saa piisavalt nende kuivainetest ja oliividest!

Türgi maiustused - Magusate avastuste paradiis Türgi köögist

Türgi köök on kuulus mitte ainult oma maitsvate ja vürtsikate roogade poolest, vaid ka unustamatute magustoitude ja maiustuste poolest. Türgi maiustuste valik on värvikirev ja rikkalik, pakkudes erinevaid maitseid, tekstuure ja koostisosi. Selles artiklis avastame Türgi maiustuste maailma ja tutvustame mõnda kõige populaarsemat magustoitu, mis on osa sellest kultuuripärandist. Baklava Baklava on kahtlemata Türgi kõige kuulsam ja armastatum magustoit. See on kihilisest õhukesest tainast valmistatud maiustus, mis koosneb peeneks hakitud pähklitest ja magusast suhkrusiirupist või meest.

Dropdown

kõik artiklid

Türgi kohv - Aegumatu traditsioon, mis köidab kohvisõpru üle maailma

Türgi kohv on kohvimaailma üks ainulaadsemaid ja väärikamaid liikmeid. Seda tugevat ja aromaatset jooki valmistatakse juba sajandeid, pakkudes kohvinautijatele
ssb.ee
Türgi kohv on kohvimaailma üks ainulaadsemaid ja väärikamaid liikmeid. Seda tugevat ja aromaatset jooki valmistatakse juba sajandeid, pakkudes kohvinautijatele sügavat ja rikkalikku maitseelamust. Selles artiklis sukeldume Türgi kohvi ajalukku, valmistamismeetoditesse ja kultuurilisse tähtsusesse, et avastada, mis teeb sellest joogist nii erilise. Ajalugu Türgi kohvi ajalugu ulatub 16. sajandisse, mil see jõudis Ottomani impeeriumisse Araabia poolsaarelt. Kohvi kiire populaarsuse kasv viis esimese kohvikuni, mis avati 1555. aastal Istanbulis. Tänapäeval on Türgi kohv UNESCO kultuuripärandi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.