Rohkema info nägemiseks:

RESOURCERY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 101; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RESOURCERY OÜ kohta arvamuslugu!"

RESOURCERY OÜ hetkeolukord

Juba 101 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Üldkokkuvõte 2023. aastal keskendus Resourcery OÜ tegevus ettevõtte investeeringute juhtimisele dünaamilises makromajanduslikus kliimas ning uute investeerimisvõimaluste leidmisele. Juhtkond käis ärireisil Kesk- ja Põhja-Ameerikas, et kaardistada potentsiaalsed uued kliendid ASO (Apple Store Optimation) teenusliini tarbeks. Investeeringute tootlus osutus 2023. aasta äärmiselt edukaks.

See oli peamiselt tingitud soodsatest 4. kvartali makromajanduslikest tingimustest ja Kahoot ASA likviidsussündmusest, mis seisnes selles, et Kahoot ASA kogu aktsiapakk müüdi ära Oslo börsi noteerimishinnast oluliselt kõrgema hinnaga. Kuna

Resourcery OÜ omas märkimisväärset osa Kahoot ASA aktsiatest, siis realiseerus see tehing olulise kasumina ka Resourcery jaoks. Krüptosse investeerimisest siiski loobusime, kuigi esialgu olid niisugused plaanid. Selle asemel investeerisime 4 miljonit eurot investeerimisfondi Creditum, mis investeerib kõrge tootlusega ettevõtete võlakirjadesse peamiselt Euroopas.

Märkimisväärsed sündmused 2023. aastal üksikasjalikumalt

Investeeringud

Resourcery OÜ jätkas koostööd ettevõttega Swiss Human Edge Technologies, kes nõustab aktiivselt hallatavat portfelli, mis koosneb kolme peamise valdkonna investeeringutest:  Eurol põhinev konservatiivne portfell, milles on enim fikseeritud tulumääraga varasid,  Eurol põhinev kasvuportfell, kus on rohkem omakapitali investeeringuid,  USD-põhine kasvuportfell, kus on rohkem omakapitali investeeringuid.

Investeerimisportfelli varade väärtus kasvas 2023. aastal 17,46%.

Kahoot ASA likviidsussündmus

Juuli keskel nõustus Oslo börsil noteeritud ettevõte Kahoot ASA 17,2 miljardi Norra krooni (1,72 miljardi dollari) suuruse ülevõtmise pakkumisega Goldman Sachs Asset Management poolt juhitud investorite grupi poolt hinnaga, mis ületas börsi 22.

mai 2023 sulgemishinda 53,1% võrra. Kuna Resourcery OÜ omas 745 171 Kahoot ASA aktsiat, siis sai Recourcery OÜ sellest tehingust olulise kasumi.

Human Edge'i strateegia koos Kahooti likviidsussündmusega andis ca 28% ettevõtte varade väärtuse aastasest kasvust.

Creditum – kõrge tootlusega ettevõtete võlakirjadel põhinev strateegia

Arvestades kõrgeid intressimäärasid ja volatiilset ülemaailmset aktsiaturgu, nägime suurepärast võimalust ettevõtete võlakirjades, eriti kõrge tootlusega Euroopa turgudel. Me investeerime investeerimisfondi nimega Creditum - mida juhitakse

Ungari HoldAlapkezelő Zrt. Kaudu. Fondihaldur kasutab ära häid ettevõtete krediidivõimalusi Kesk-, Ida- ja Lõuna-Euroopa regioonis, mida suured välismaised investeerimisfirmad suures osas väldivad. Fondi juhivad kaks kogenud fondijuhti. Resourcery investeeris fondi 2 miljonit USD ning tütarfirma Mimon Technologies KFT investeeris fondi 862 tuhat € (330 miljonit Ungari forinti).

Vaatamata sellele, et investeering teostati aasta keskel, kasvas fondi varade väärtus aasta lõpuks 4,5% võrra.

Ingelinvesteeringud

Resourcery suhtles 2023. aastal mitme potentsiaalse start-up ettevõtte asutajaga Costa Ricas, Ameerika Ühendriikides, Ungaris ja Eestis, kuid investeeringuid ei teinud.

Mimon Technologies Kft.

Mimon Technologies KFT eesmärk on paigutada kapitali investeerimisvahenditesse, millele pääseb ligi ainult Ungari ettevõtete kaudu. Mimon Technologies säilitas oma osaluse fondis Convexity ning investeeris 862 tuhat € (330 miljonit Ungari forinti) eespool nimetatud fondi Creditum , mille strateegia põhineb ettevõtete võlakirjadel.

Online turunduse konsultatsioonid, App Store'i optimeerimine (ASO)

Septembris käis juhtkond Ameerikas, - Costa Ricas (Nosara, San José, Puerto Viejo) ja USA-s (Seattle, Portland), et leida uusi ASO kliente Ameerikas ning teha uuringuid, et aidata kaasa ettevõtte tulevase haridustarkvara arendamisele. Costa Ricas asuvad kaks maailma tuntuimat surfitreenerite asutust - Surf Simply, Surf pirates. Sõlmisime kasulikke kontakte potentsiaalsete ASO klientidega. Teaduskoostöö Surf Simply jätkub plaanide kohaselt 2025. aasta 2. kvartalis.

ASO maastik on viimase kahe aasta jooksul palju muutunud. Tulenevalt Apple'i toest tasulistele poe reklaamidele on orgaanilise

RESOURCERY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.