Rohkema info nägemiseks:

FIXZONE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on pakkuda klientidele kohandatud lahendusi, mis ühendavad tipptasemel teadmisi, kvaliteetseid materjale ning professionaalset käsitööd, tagades, et iga projekt vastaks täpselt nende ainulaadsetele vajadustele ja ootustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - tee ehituse meisterklassini

Alates meie asutamisest aastal 2020 on FIXZONE meeskond olnud kirglikult pühendunud pakkuma tipptasemel ehitus- ja remonditeenuseid. Oleme uhked oma kogemustega spetsialistide ühtsest meeskonnast, kes on valmis kujundama ja realiseerima kliendi unikaalseid visioone.

Tere tulemast FIXZONE OÜsse, kus me muudame teie kujutlusvõime sinised joonised igapäevaelu tugevateks seinteks ja elavateks ruumideks. Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava missiooniga: spetsialiseeruda ehitus- ja remonditöödele nii elamu- kui ka mitteelamute jaoks. Me ei ole lihtsalt ehitajad; me oleme teie elu lugude taustaloo loojad.

FIXZONE OÜ juures mõistame, et ehitus on enamat kui lihtsalt struktuuride püstitamine; see on keskkondade loomine, mis resoneerivad seal elavate inimeste püüdlustega. Meie oskuslik meeskond on pühendunud tipptaseme saavutamisele iga sisse löödud naela ja paigaldatud tellise juures. Oleme uhked oma põhjaliku tähelepanu üle detailidele ja meie kõikumatu pühendumuse üle kvaliteedile.

Kas soovite ehitada hubase kodu oma perele, dünaamilise ruumi oma äri jaoks või vajate ekspertide remonditöid oma vara terviklikkuse taastamiseks, oleme siin, et tuua teie visioon ellu. Meie teenused hõlmavad kogu hoonete ehituse spektrit, tagades, et alates esialgsest kavandist kuni viimaste lihvideni on teie projekt osavates kätes.

Omaks võtke meelerahu, mis kaasneb teadmisega, et teie projekti käsitleb meeskond, kes väärtustab ennekõike ausust, meisterlikkust ja kliendirahulolu. Liituge paljude rahulolevate klientidega, kes on näinud oma unistusi vormumas FIXZONE OÜ osavates kätes. Sest siin me ei ehita lihtsalt hooneid; me loome reaalsusi, mis majutavad teie unistusi.

Avastage erinevust FIXZONE OÜ juures – kus iga projekt on nurgakivi meie pärandis elamu- ja mitteelamute ehitamisel, mis peavad vastu ajaproovile. 

UURI LISAKS

FIXZONE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaire

Suurepärane teenus ja tähelepanelik meeskond. Aitäh!

- Marko

Väga hea kogemus koostööst FIXZONE'iga.

- Jürgen

Esmaklassiline töö, sõbralikud spetsialistid.

5 trendi, mis kujundavad elamuehituse tulevikku

Elamuehituse maastik on pidevas muutumises, mida mõjutavad tehnoloogilised edusammud, keskkonnaalased mured ja elustiilide muutumine. Tulevikku vaadates kerkib esile mitmeid võtmetrende, mis on määratud ümber kujundama seda, kuidas kodusid kavandatakse, ehitatakse ja kasutatakse. Selles postituses uurime viit olulist trendi, millest peaksid teadlikud olema kinnisvaraarendajad, kinnisvarainvestorid ja koduomanikud. 1. Jätkusuutlikud ja rohelised ehituspraktikad Energiatõhusad kodud ei ole enam luksus, vaid kaasaegse ehituse standard. Innovatsioonid nagu kõrge sooritusvõimega isolatsioon,

Dropdown

kõik artiklid

Jätkusuutlike materjalide tähtsus kaasaegses ehituses

Jätkusuutlikud ehitusmaterjalid on need, mida hangitakse, töödeldakse ja kasutatakse viisidel, mis oluliselt vähendavad nende mõju keskkonnale. Need on loodud j
ssb.ee
Jätkusuutlikud ehitusmaterjalid on need, mida hangitakse, töödeldakse ja kasutatakse viisidel, mis oluliselt vähendavad nende mõju keskkonnale. Need on loodud jäätmete minimeerimiseks, energia tarbimise vähendamiseks ja loodusvarade säilitamiseks, tagades samal ajal ehituses tõhususe ja vastupidavuse. Ehitussektor on suur keskkonnakahjustuste põhjustaja, muutes jätkusuutlike materjalide kasutuselevõtu mitte ainult trendiks, vaid vajaduseks. Jätkusuutlike valikute tegemisel saavad arendajad ja ehitajad oluliselt vähendada süsinikujalajälge, säästa ressursse ja aidata kaasa tervislikuma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.