Rohkema info nägemiseks:

COMPLOK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5687; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta COMPLOK OÜ kohta arvamuslugu!"

COMPLOK OÜ hetkeolukord

Juba 5687 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Complok OÜ viis 2023. aasta esimese kvartalis läbi ärisuuna muutuse. Lisaks digitaalsetele koolituste läbiviimisele hakati arendama regulatiivsete riskide juhtimise platvormi finantssektorile.

Uue platvormi arenduseks kaasas Complok läbi osaluseks konverteeriva laenu 360 tuhat eurot nii ingel investoritelt kui ka riskikapitali fondist.

2023. a kahjum tekkiski läbi osanike laenude. Laen on plaanis konverteerida osaluseks hiljemalt kolmandas kvartalis 2024.a. Käive kukkus ka tänu uuele ärisuunale, sest 2023.a ressurss läks uue platvormi arendusse ja koolitusplatvormi müük katkestati.

2023. aastal valiti Complok OÜ 450 ettevõtte hulgast üheks 10st, kes kutsuti osalema ühes maailma tuntumas start-upide kiirendis Techstars.

Amsterdamis toimunud ABN AMRO Techstars Future of Finance Accelerator’is saavutati kolme kuuga märkimisväärne areng toote ja ettevõtte üldise arenguga. Kiirendi vahendusel liitus ettevõtte investoritega ka Hollandi suuruselt kolmas pank ABN AMRO. Samuti osaleti Tehnopoli

Küberkiirendis, mille tulemusena arendati oma platvorm dünaamiliseks, et seda saaks kasutada ka teiste riskide hindamiseks.

COMPLOK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.