Rohkema info nägemiseks:

STATUS QUO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 71; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta STATUS QUO OÜ kohta arvamuslugu!"

STATUS QUO OÜ hetkeolukord

Juba 71 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Äriühing alustas tegevust 2020 aastal.Tegevusaladeks on tõlketeenuse osutamine ja investeeringute haldamine.

2022 aastal oli eesmärgiks krüptoturu languse üle elamine ning majanduslikus mõttes ellu jäämine, lisaks veel tõlketeenuse osutamine. 2022 aastal olid tõlketeenuse klientideks välismaised ettevõtted, mis tõid tulu. Krüptoinvesteeringud langesid. 2022 aastal läks krüptoinvesteeringu platvorm FTX pankrotti, kuid aastal 2024 käivad läbirääkimised ning on lootust raha laekumiseks 2024 või 2025 aastal, summa suurust ei ole võimalik prognoosida. Uusi töötajaid äriühingul tööle ei võetud. Juhatus sai juhatustasu.

2023 aastal on ettevõtte esmaseks eesmärgiks krüptoturu langusest väljumine ning investeeringutele sellise tootlustaseme saavutamine, mis ületab inflatsiooni ja loob eeldused kasvuks perioodil 2023-2026. Samuti vältida kauplemist, võtta pikaajalisi positsioone, kui alusvara on tõestanud oma ellujäämise suutlikkust ja potentsiaali Bitcoini poolitamisele järgnevale tõusuga kaasaminemiseks või sellest möödumiseks pärast aprilli 2024. Uusi töötajaid äriühingul tööle ei võetud.

STATUS QUO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.