Rohkema info nägemiseks:

MAAMÕÕT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 167; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MAAMÕÕT OÜ kohta arvamuslugu!"

MAAMÕÕT OÜ hetkeolukord

Juba 167 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Maamõõt OÜ on 2020. aasta augusti lõpus asutatud ettevõte. 2020 aasta oli ettevõtte tegevuse käivitamise aasta, siis 2020 aasta lõpu ja 2021 aasta kohta koostati esimene majandusaasta aruanne.

Ettevõtte põhiliseks tegevusalaks on maamõõdualaste teenuste pakkumine. Ettevõte teostab maakorralduslikke tegevusi, mille eesmärk on maakorraldustoimingute läbiviimisega võimaluste loomine kinnisasja või selle osa otstarbekamaks kasutamiseks ja majandamiseks.

Samuti teostame ehitus-geodeetilisi töid: geodeetiliste alusplaanide koostamine, mahamärkimised, teostusjooniste koostamine.

Ettevõtte kõrvaltegevusalad: 71121 - ehituslik insener-tehniline projekteerimine ja nõustamine 4321 – Elektriinstallatsioon

Ettevõtte majandustegevusest 2023. aastal

Ettevõtte planeeritud 2023 aasta müügiprognoos oli 70 000€, tegelik müük oli 77217€. Selles osas on äriplaani eesmärk täidetud ootuspäraselt. Põhiosa sissetulekust on tulnud äriklientidest tellijatelt, ligikaudu 86%. Ettevõtte põhitegevusalal 71122 - ehitusgeoloogilised ja –geodeetilised uurimistööd müügikäive moodustab 98%.

Kõrvaltegevusaladel oli sama perioodi müügikäive ca 2%. Kuna ettevõtte juhatuse liige omas A-pädevusklassi tunnistust elektritöö juhtimises, käidukorraldamises ja projekteerimises, siis sai ettevõtte pakkuda partneritele laialdast teenust, kus üks osa oli ehitatavate päikeseelektrijaamade ehitusgeodeetilised mahamärkimised ja teostusmõõdistused, teiselt poolt projektijuhtimine päikesejaamade ehituse järelevalve teostamisel. Vajadusel saab teostada elektriinstallatsiooni töid.

Eesmärgid 2024. aastal jätkatakse samadel tegevusaladel. Võimalik on kõrvaltegevusalade lisandumine vastavalt kujunevale olukorrale. Juhatuse liikme hinnangul väheneb päikeseelektrijaamade ehitus turul, mis mõjutab ettevõtte võimalikku tööd sellel alal.

Ettevõtte tööd häirib kõvasti Maa-ameti poolt 2024 aastal kasutusele võetav Minu.kataster.ee keskkond. Käesoleva tegevusaruande koostamise ajaks on selgunud, et Minu.kataster.ee keskkond on toores keskkond, mida pole vajalikul määral arendatud ja katsetatud.

Mõned tööliigid selles keskkonnas ei tööta tänaseni. Kahjuks põhjustab jätkuvalt Minu.kataster.ee kahjusid kõigile, kes on seotud maakorralduslike toimingutega. Siinkohal peame siiski säilitama lootuse, et Maa-amet oma infosüsteemid saab tööle ja ettevõte saab oma tegevust tulevikus jätkata.

MAAMÕÕT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.