Rohkema info nägemiseks:

MAAMÕÕT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 140; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MAAMÕÕT OÜ kohta arvamuslugu!"

MAAMÕÕT OÜ hetkeolukord

Juba 140 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Maamõõt OÜ on 2020. aasta augusti lõpus asutatud ettevõte. 2020 aasta oli ettevõtte tegevuse käivitamise aasta, siis 2020 aasta lõpu ja 2021 aasta kohta koostati esimene majandusaata aruanne.

Ettevõtte põhiliseks tegevusalaks on maamõõdualaste teenuste pakkumine. Ettevõte teostab maakorralduslikke tegevusi, mille eesmärk on maakorraldustoimingute läbiviimisega võimaluste loomine kinnisasja või selle osa otstarbekamaks kasutamiseks ja majandamiseks.

Samuti teostame ehitus-geodeetilisi töid: geodeetiliste alusplaanide koostamine, mahamärkimised, teostusjooniste koostamine.

Ettevõtte kõrvaltegevusalad: 71121 - ehituslik insener-tehniline projekteerimine ja nõustamine 4321 - Elektriinstallatsioon

Ettevõtte majandustegevusest 2022. aastal

Ettevõtte planeeritud 2022 aasta müügiprognoos oli 60 000€, tegelik müük oli 62 447€. Selles osas on äriplaani eesmärk täidetud ootuspäraselt.

Põhiosa sissetulekust on tulnud ärklientidest tellijatelt, ligikaudu 82%. Ettevõtte põhitegevusalal 71122 - ehitusgeoloogilised ja –geodeetilised uurimistööd müügikäive moodustab 98%. Kõrvaltegevusaladel oli sama perioodi müügikäive 2%. Kuna ettevõtte juhatuse liige omab

A-pädevusklassi tunnistust elektritöö juhtimises, käidukorraldamises ja projekteerimises, siis sai ettevõtte pakkuda partneritele laialdast teenust, kus üks osa oli ehitatavate päikeseelektrijaamade ehitusgeodeetilised mahamärkimised ja teostusmõõdistused, teiselt poolt projektijuhtimine päikesejaamade ehituse järelvalve teostamisel. Vajadusel sai teostatud elektriinstallatsiooni töid.

Eesmärgid 2023. aastal jätkatakse samadel tegevusaladel ja olulisi muutusi majandustegevuses ei planeerita. Juhatuse liikme hinnangul ei ole ilmnenud aruande perioodil täiendavalt sündmusi, mis võiksid oluliselt mõjutada nii 2023. aasta kui ka järgmiste majandusaastate tulemusi.

MAAMÕÕT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.