Rohkema info nägemiseks:

SISEVIIMISTLEJAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume ehitus- ja renoveerimisteenuseid, keskendudes siseviimistlusele ja kliendi vajaduste täielikule rahuldamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Siseviimistlejad OÜ on pühendunud kvaliteetse ja täpse ehitusteenuse pakkumisele, võttes alati arvesse tellija soove. Firma väärtustab kliendi rahulolu kõrgelt, lõpetades projekte alles siis, kui klient on veendunud tööde korrektsuses.

Meie asukohaks on Jõgeva, kuid teenuseid osutame kogu Jõgeva maakonnas. Oleme usaldusväärne partner kõikidele, kes otsivad professionaalset abi oma kodu või äripinna renoveerimisel. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes omavad pikaajalist kogemust ja laialdasi oskusi kõikvõimalikes ehitus- ja viimistlustöödes.

Pakume mitmekülgseid teenuseid alates konsultatsioonist kuni täieliku renoveerimiseni. Klientidele on esmaseks kontaktiks tasuta konsultatsioon, kus arutame läbi kõik kliendi soovid ja nõudmised, et tagada parim võimalik tulemus. Siseviimistluse valdkonnas oleme tuntud oma peene ja kvaliteetse käsitöö poolest. Olgu selleks siis korteri täielik renoveerimine või lihtsalt värskendav uuendus – meie professionaalne meeskond on valmis vastama kõikidele vajadustele.

Lisaks siseviimistlustöödele tegeleme ka üldehitusega, pakkudes lahendusi nii suurematele ehitusprojektidele kui ka väiksematele parandustöödele. Duširuumide ehitus on samuti meie kompetentsi alla kuuluv ala, kus me kombinatsiooni modernsest disainist ja tehnilisest oskusest toome ellu kliendi unistuste vannitoa.

Elektri- ja torutööd on veel üks meie pakutavate teenuste spektri osa. Oluline on märkida, et teostame töid ainult elamute siseselt, kasutades selleks uusimaid tehnoloogiaid ja järgides kõiki kehtivaid ohutusstandardeid.

Kutsume kõiki huvilisi ühendust võtma meie kodulehe kaudu, kasutades kontaktvormi, saatma meile meili või helistama. Meie eesmärk on tagada, et iga projekt ei oleks mitte ainult töö, vaid koostöö, kus kliendi visioon saab teoks kvaliteetse ja professionaalse teenuse abil. Meiega koos loote mitte ainult ruume, vaid ka mälestusi.

Kontakt

SISEVIIMISTLEJAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina K.

Täielikult rahul. Täpsus ja puhtus on nende töö tunnusjooned.

- Mari K.

Väga professionaalne ja sõbralik teenindus. Olen väga rahul lõpptulemusega.

- Kristi P.

Meeldivalt üllatunud teenuse kiiruse ja kvaliteedi osas. Kindlasti soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas luua julgeid aktsentseinu ja tekstuuride mängu oma korteri interjööris?

Kaasaegne korteri renoveerimine on arenev valdkond, mis peegeldab elanike elustiili ja eelistuste muutumist. Uute tehnoloogiate ja disainifilosoofiate omaksvõtmisega muutuvad vastavalt ka meie eluruumid. Siin on viis suundumust, mis hetkel kujundavad korteri renoveerimise maailma. 1. Avatud planeeringute omaksvõtt Avatud planeeringud on saanud kaasaegse korteri kujunduse lahutamatuks osaks. Seinte ja tõkete eemaldamisega loovad need planeeringud avaruse ja voolavuse tunde, võimaldades rohkem loomulikku valgust ja sotsiaalset suhtlust. Kuigi avatud ruumid on ihaldusväärsed, on oluline

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida õige stiil ja kujundus oma vannitoa jaoks?

Vannitoa uuendamise ettevõtmine võib olla põnev, kuid hirmutav ülesanne. On oluline mõista oma renoveerimise ulatust, olgu see siis lihtne kosmeetiline värskend
ssb.ee
Vannitoa uuendamise ettevõtmine võib olla põnev, kuid hirmutav ülesanne. On oluline mõista oma renoveerimise ulatust, olgu see siis lihtne kosmeetiline värskendus või täielik kapitaalremont. Olemasoleva vannitoa seisundi, teie vajaduste ja soovitud tulemuse hindamine aitab määratleda projekti parameetrid. Vannitoa uuendamine mitte ainult ei paranda teie ruumi esteetikat ja mugavust, vaid suurendab ka teie kinnisvara väärtust. Kaasaegsed seadmed ja tõhusad kujundused võivad aja jooksul oluliselt vähendada kommunaalkulusid. Planeerides oma vannitoa uuendust Üks esimesi samme igas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.