Rohkema info nägemiseks:

PROSECURITY PARTNER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 825; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PROSECURITY PARTNER OÜ kohta arvamuslugu!"

PROSECURITY PARTNER OÜ hetkeolukord

Juba 825 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Einar Lillo (03.04.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

ProSecurity Partner on teenindus- ja turvaettevõte tagamaks spordimaastikul ühtne lähenemine spordiürituste korraldamisele, mille keskmes on kõrgetasemeline teenindus, valdkondlik kultuuritunnetus ja turvalisus ning ohutus.

Ka 2023. aastal oli ettevõtte tegevuse põhifookus Eesti tippjalgpallil (Premium liiga, erinevad rahvuskoondiste ja klubide Euroopa eurosarjad), kuhu panustasime ligemale 9100 töötundi, mis on üle 2000 töötunni võrra rohkem võrreldes 2022. aastaga. Lisaks oli ettevõte turvapartneriks Eesti

Jalgpalli Liidu ja UEFA poolt korraldatud Tüdrukute U17 Euroopa Meistrivõistluste finaalturniiril, mis toimus Eestis ja kuhu panustasime üle 2100 töötunni.

Premium liigas olime urvapartneriks Nõmme Kalju FC-e, FCI Levadiale, JK Tallinna Kalevile ja Harju

JK Laagrile. UEFA eurosarjade mängudel olime lisaks FCI Levadiale turvapartneriks ka Paide

Linnameeskonna ja JK Narva Transi mängudel. Rahvuskoondiste mängudel ja turniiridel oleme Eesti

Jalgpalli Liidu turvapartner.

Töötasime Tallinnas, Paides, Pärnus, Võrus, Tartus, Rakveres ja Jõhvis

Kokku tagasime tippjalgpallis turvalisust ja olime seotud mängukorraldusega ligemale 11 000 töötunni ulatuses.

Suure publikuhuviga mängudel kasutasime jätkuvalt unikaalset koostööformaati, kus A Le Coq Arena turvapartneri värvide ja nimega teenindasid mängu mitmed turvaettevõtted olles vastutavaks küll oma konkreetses töölõigus, aga samas kuuludes ProSecuritiy Partneri ühtse juhtimise alla.

Lisaks jalgpallile jagasime ja rakendasime pikaajalisest kogemusest tulenevat parimat sporditurvalisuse praktikat HC Panter’i turvapartneriks Optibet hokiliiga kodumängudel ja Eesti Hokiliidu poolt korraldatud 4 Rahvuse turniiril.

Kokku tagasime hokis turvalisust ja olime seotud mängukorraldusega ligemale 602 töötunni ulatuses.

Spordiväliselt olime turvapartneriks mitmetele Createventsi poolt korraldatud üritustele ja Tallinna

PROSECURITY PARTNER OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.