Rohkema info nägemiseks:

ES AUTOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie peamisteks tegevusaladeks on sõidukite kokkuost ning müük- seda üle terve Eesti!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ES AUTOD OÜ lugu sai alguse 2020. aastal, mil me pühendasime end kasvule ja arengule autotööstuses. Täna seisame uhkusega müügiplatsil, kus ootab üle saja sõiduki, igalüks neist valmis pakkuma oma järgmist seiklust uue omaniku roolis.

Meie missioon on pakkuda suurimat paindlikkust ja mugavust sõiduki soetamisel. Teame, et auto ostmine on oluline otsus, seetõttu oleme kohandanud oma teenuseid vastavalt. Pakume järelmaksu võimalusi, mis sobivad igale elustiilile ja eelarvele. Lisaks pakume 0% sissemakset, kiiret vastust 30 minuti jooksul ning võimalust varajaseks tagasimaksmiseks ilma lisakuludeta.

Meie põhinõuded on lihtsad: esitage kehtiv Eesti Vabariigi pass, elamisluba või ID-kaart ning olge vähemalt 18-aastane. Sissemaksetega alates 0% ja võimalusega kasutada oma praegust sõidukit osana maksest, muudame uue autosse astumise lihtsaks. Järelmaksu tingimused ulatuvad 3 kuni 72 kuuni, igakuised tagasimaksed sõltuvad laenusummast ja valitud perioodist ning intressimäärad algavad konkurentsivõimelisest 1,75% kuus.

ES AUTOD OÜ väärtustab paindlikkust nii sõidukite ostuks kui ka müügiks. Meie kogenud meeskond on siin, et juhendada teid igal sammul protsessis, alates täiusliku auto valimisest kuni järelmaksulepingu lõpuleviimiseni. Lisaks pakume indikatiivset ja sidumatut pakkumist meie järelmaksu kalkulaatori abil ning isikupärastatud abi, et aidata teil leida sobivaim lahendus.

Vastutustundliku finantsteenuste pakkujana julgustame alati hoolikalt kaaluma teenuse vajalikkust. Näiteks 4500 euro suurune laen 5 aastaks intressimääraga 1,75% toob kaasa krediidikulu määra 23,14%, igakuiste tagasimaksetega 121,74 eurot ja kogu tagasimakse summa 7304,41 eurot. Need arvud on ligikaudsed ja võivad teie taotluse üksikasjade põhjal erineda.

Alustage oma teekonda täiusliku sõiduki omamiseni koos meiega. Võtke ühendust ES AUTOD OÜ-ga juba täna ja laseme meil aidata teil leida mitte lihtsalt auto, vaid kaaslane teie eesolevateks teedeks.

Kontakt

ES AUTOD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta K.

Suurepärane teenindus ja lai valik sõidukeid!

- Jaan S.

Olen äärmiselt rahul oma uue autoga!

- Priit O.

Väga meeldiv kogemus ja abivalmis personal.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas hinnata oma finantsolukorda enne järelmaksulepingu sõlmimist?

Järelmaks on populaarne meetod sõiduki finantseerimiseks, mis võimaldab teil maksta auto eest osamaksetena, samal ajal seda kasutades. Kui kõik maksed on tehtud, läheb sõiduki omandiõigus teile. See on mugav valik neile, kes ei saa kohe täismakset teha. Järelmaksulepingud pakuvad sõiduki maksumuse ajas jaotamise eelist. Sageli kaasnevad nendega fikseeritud intressimäärad, mis annavad teie finantsplaneerimisele stabiilsust. Lisaks saab neid kohandada vastavalt individuaalsetele eelarvetele ja maksegraafikutele. Hinda oma finantsolukorda Enne järelmaksulepingu sõlmimist on oluline hinnata oma

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid eeliseid pakub oma vana auto vahetamine uue vastu?

Oma vana auto vahetamine võib olla suurepärane viis oma uue unistuste sõiduki maksumuse vähendamiseks. See hõlmab praeguse auto üleandmist autosalongile osalise
ssb.ee
Oma vana auto vahetamine võib olla suurepärane viis oma uue unistuste sõiduki maksumuse vähendamiseks. See hõlmab praeguse auto üleandmist autosalongile osalise maksega uue auto eest. See protsess võib lihtsustada üleminekut vanalt sõidukilt uuele, kõrvaldades vajaduse müüa oma auto eraviisiliselt. Oma auto vahetamine pakub mitmeid eeliseid, nagu mugavus, vähendatud müügimaks uue auto pealt ja võimalus kasutada vahetuse väärtust parema diili läbirääkimiseks uue ostu puhul. Auto ettevalmistamine vahetuseks Esimene mulje on oluline. Puhas ja hästi hooldatud auto võib oluliselt suurendada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.