Rohkema info nägemiseks:

BRANANA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
NULU tooted on hoolikalt läbimõeldud ning lapsesõbralikud, et pakkuda Teie lastele parimat kvaliteeti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Branana OÜ eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja keskkonnasõbralikke tooteid peredele, keskendudes beebiriiete ja riidest mähkmete valmistamisele. Meie tegevus põhineb looduslike ja jätkusuutlike materjalide kasutamisel, et tagada lastele parim võimalik hoolitsus ning mugavus.

Branana OÜ on sündinud armastusest ja hoolivusest meie väikeste ja planeedi vastu. Oleme väike, kuid südamega ettevõte, mis on pühendunud loodussõbralike beebiriiete ja riidest mähkmete tootmisele. Meie lugu algas siis, kui meie asutaja, kolme lapse ema Regle, otsustas luua alternatiivi tavalistele mähkmetele ja beebiriietele, mis oleksid nii lastele kui ka loodusele sõbralikumad.

Meie tooted on hoolikalt läbimõeldud ja valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, nagu mahepuuvill ja meriinovill. Need materjalid on pehmed, hingavad ja ohutud beebi õrna naha jaoks. Meie eesmärk on pakkuda tooteid, mis on mitte ainult mugavad ja funktsionaalsed, vaid ka esteetiliselt meeldivad.

Branana OÜ jaoks on oluline, et meie tooted oleksid taskukohased ja samas vastupidavad. Me mõistame, et vanemad otsivad parimat oma lastele, seetõttu pakume tooteid, mis kestavad ja mida saab kasutada ka järgmistele lastele edasi andmiseks. Meie riidest mähkmed on loodud olema ökonoomsed ja keskkonnasõbralikud, vähendades oluliselt jäätmete hulka võrreldes ühekordsete mähkmetega.

Lisaks beebiriietele ja riidest mähkmetele pakume ka muid lapsehooldustooteid, nagu musliintekid ja potitreeningpüksid. Meie musliintekid on valmistatud pehmest ja õrnast mahepuuvillast, mis on ideaalne lapse naha jaoks. Potitreeningpüksid on loodud selleks, et teha potitreening nii lapsele kui ka vanematele võimalikult lihtsaks ja stressivabaks.

Branana OÜ pühendumus kvaliteedile ja kliendirahulolule peegeldub meie toodetes ja teenustes. Meie eesmärk on luua usaldusväärne kaubamärk, millele vanemad saavad toetuda, teades, et nende lapsed saavad parimat hoolt ja kaitset. Oleme tänulikud kõikidele peredele, kes on valinud meie tooted, ning jätkame oma missiooni pakkuda parimaid ja loodussõbralikumaid lahendusi beebihoolduseks.

Meie ettevõtte südameks on meie kliendid ja nende rahulolu. Oleme alati avatud tagasisidele ja soovitustele, et saaksime oma tooteid ja teenuseid veelgi paremaks muuta. Tänu meie pühendunud meeskonnale ja toetavatele klientidele oleme suutnud kasvada ja arendada oma tootevalikut, et pakkuda parimat igale lapsele ja peredele.

uuri lisaks!

BRANANA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadri K.

Nii mõnusad ja head tooted, lapsele väga meeldib!

- Liisi E.

Meie lapsele meeldivad väga Nulu püksid. Materjal on tõesti hingav ja nahasõbralik.

- Elise T,

Nulu püksid aitavad potitreeningul suurepäraselt. Meie laps tunneb end nendes mugavalt.

Miks peaksid valima just Nulu mahepuuvillased potitrennipüksid?

Potitreening on oluline etapp lapse arengus, ning õige varustus võib selle protsessi muuta palju lihtsamaks ja sujuvamaks. Nulu läbi ja lõhki mahepuuvillased potitrennipüksid on ideaalne valik vanematele, kes soovivad pakkuda oma lapsele parimat võimalikku hoolitsust ja mugavust, samal ajal tehes keskkonnasõbralikke valikuid. Looduslik ja hingav materjal Nulu potitrennipüksid on valmistatud kõrgekvaliteedilisest mahepuuvillast, mis on hingav, pehme ja nahasõbralik. Mahepuuvill laseb lapse nahal hingata, vähendades ärrituste ja mähkmelöövete riski. Hingav materjal aitab hoida lapse naha

Dropdown

kõik artiklid

Loodussõbralikud ja mugavad beebiriided mahepuuvillast ja meriinovillast

Laste riietamine võib olla keeruline ülesanne, eriti kui soovid tagada nende mugavuse ja samal ajal teha keskkonnasõbralikke valikuid. Mahepuuvillast ja meriino
ssb.ee
Laste riietamine võib olla keeruline ülesanne, eriti kui soovid tagada nende mugavuse ja samal ajal teha keskkonnasõbralikke valikuid. Mahepuuvillast ja meriinovillast valmistatud riided pakuvad ideaalset lahendust, pakkudes mugavust, hingavust ja jätkusuutlikkust. Mahepuuvill: Pehme ja ohutu Mahepuuvill on üks populaarsemaid valikuid beebiriiete valmistamisel, ja seda põhjusega. Mahepuuvill on kasvatatud ja toodetud ilma sünteetiliste kemikaalide ja pestitsiidideta, muutes selle beebide õrnale nahale ohutuks. Lisaks on mahepuuvill äärmiselt pehme ja hingav, tagades lapsele maksimaalse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.