Rohkema info nägemiseks:

AURUM PUHASTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas kodu- ja kontoripuhastust, vaipade ja pehme mööbli keemilist puhastust, akende pesu ning ehitusjärgset koristust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Aurum Puhastus OÜ eesmärk on pakkuda kõrge kvaliteediga puhastusteenuseid, mis vastavad meie klientide vajadustele ja ootustele. Meie tegevus hõlmab mitmekesiseid puhastusteenuseid nii era- kui äriklientidele, keskendudes alati keskkonnasõbralikkusele ja kliendi rahulolu tagamisele.

Aurum Puhastus OÜ on Eesti perefirma, mis alustas oma tegevust 2004. aastal. Oleme üles ehitanud ettevõtte, mis põhineb pikaaegsel kogemusel ja igapäevasel praktikal, andes meie meeskonnale vajalikud teadmised ja enesekindluse, et tulla toime ka kõige raskemate puhastustöödega. Meie peamine eesmärk on tagada puhtus ja hügieen igas ruumis, olgu selleks siis kodu, kontor, spordiklubi või ehitusjärgne objekt.

Pakume laia valikut puhastusteenuseid, sealhulgas kodukoristus, büroo- ja kontorikoristus, spordiklubide koristus, laoruumide ja müügipindade koristus, ning erilist tähelepanu vajavad puhastusteenused nagu keemiline puhastus, nahkdiivani puhastus ja ehitusjärgne koristus. Meie teenused on kohandatud vastavalt kliendi soovidele ja vajadustele, pakkudes alati paindlikkust ja individuaalset lähenemist.

Kodukoristus on üks meie populaarsemaid teenuseid, kus tagame puhtuse ja korra teie kodus. Meie spetsialistid kasutavad ainult keskkonnasõbralikke ja ohutuid puhastusvahendeid, et tagada teie kodu ja pere tervis. Pakume ka põhjalikku suurpuhastust, mis hõlmab kõiki kodu nurki ja pindu, alates akendest ja radiaatoritest kuni pehme mööbli ja vaipadeni.

Laoruumide ja müügipindade koristus on suunatud äriklientidele, kes vajavad professionaalset ja regulaarset puhastusteenust. Meie meeskond on varustatud spetsiaalsete töövahenditega, et tagada puhtus ja korrashoid ka kõige suuremates ja keerulisemates ruumides. Oleme teadlikud, et puhtad ja korras müügipinnad on olulised klientide positiivse kogemuse tagamiseks.

Ehitusjärgne koristus on teenus, mida pakume neile, kes on just lõpetanud ehitus- või remonditööd. Meie spetsialistid eemaldavad kõik ehitustolmu ja prahi, puhastavad aknad ja klaaspinnad ning tagavad, et teie ruumid on müügi- ja kasutuskõlblikud. Kasutame parimaid puhastusvahendeid ja -meetodeid, et tagada teie rahulolu.

Keemiline puhastus on märgpuhastus, mis sobib suurepäraselt mööbli ja vaipade süvapuhastuseks. Meie spetsialistid tulevad teie juurde ja puhastavad teie mööbli ja vaibad kohapeal, kasutades ainult loodulikke ja keskkonnasõbralikke puhastusvahendeid. Soovitame keemilist puhastust teha vähemalt kord aastas, et tagada teie mööbli ja vaipade pikaealisus ja puhtus.

Nahkdiivani puhastus on spetsiaalne teenus, kus kasutame õrna ja tõhusat puhastusvahendit ning pehmet svammi, et tagada teie nahkdiivani puhtus ja sära ilma seda kahjustamata. Soovitame nahkdiivani puhastust teha kord aastas.

Aurum Puhastus OÜ meeskond on pühendunud pakkuma parimat teenust igale kliendile. Meie pikaajaline kogemus ja pühendumus kvaliteedile tagavad, et teie ruumid on alati puhtad ja hügieenilised. Võtke meiega ühendust ja laske meie spetsialistidel hoolitseda teie puhastusteenuste eest!

kodulehele

AURUM PUHASTUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis L.

Suurepärane töö ja väga professionaalne meeskond. Soovitan kindlasti!

- Taavi R.

Sõbralik ja usaldusväärne teenus. Meie laoruumid on alati ideaalses korras.

- Reelika S.

Aitäh põhjaliku koristuse eest! Kindlasti kasutan teie teenuseid uuesti.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

AURUM PUHASTUS OÜ tegevusaruanne 2023

Aurum Puhastus OÜ alustas enda tegevust septembris 2020. Firma eesmärgiks on pakkuda puhastusteenust nii firmadele kui eraisikutele. Tulud, kulud, kasum Aurum Puhastus OÜ on edukalt kasvatanud oma müügitulu ning kasumit. Kasum suurenes võrreldes 2022 aastaga 12 620 eurot. Personal Aurum Puhastuses töötab 4 töölis ning 1 juhtorgani liige. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks: Ettevõtte on võtnud 2024 aasta eesmärgiks suurendada müügitulu 10 % võrreldes 2023. aastaga. Ettevõtte on seadnud endale järgnevateks aastateks suurendada müügitulu, leida rohkem kliente ja olla

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas leida endale sobiv puhastusteenus?

Aurumpuhastus pakub mitmesuguseid teenuseid, et rahuldada kõik teie puhastustarbed. Allpool on meie teenuste ülevaade, et saaksite lihtsasti valida just teile s
ssb.ee
Aurumpuhastus pakub mitmesuguseid teenuseid, et rahuldada kõik teie puhastustarbed. Allpool on meie teenuste ülevaade, et saaksite lihtsasti valida just teile sobiva lahenduse. Ehitusjärgne koristus Ehitusjärgne koristus on hädavajalik pärast ehitus- või renoveerimistöid. See teenus tagab, et teie ruumid on puhtad ehitustolmust ja -prügist, valmis kasutamiseks või edasisteks sammudeks. Akende pesu Pakume akende pesu, mis jätab klaaspinnad säravpuhtaks ilma triipude ja veejääkideta. Akende hooldus tagab, et teie vaated on selged ja meeldivad. Suurpuhastus/Hoolduskoristus Suurpuhastus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.