Rohkema info nägemiseks:

N-HALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1058; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 3+ "Kirjuta N-HALDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

N-HALDUS OÜ on ehitusettevõte, mis pakub laia valikut ehitus- ja remonditeenuseid. Meie eesmärk on pakkuda klientidele usaldusväärset ja kvaliteetset ehitusteenust, mis vastab kõrgeimatele standarditele.

N-HALDUS OÜ asutati eesmärgiga pakkuda terviklikke lahendusi kõigile, kes vajavad professionaalset abi ehituse või renoveerimise alal. Oleme pühendunud kvaliteedile ja tähtaegadele, tagades, et kõik projektid valmivad õigeaegselt ja vastavalt kliendi soovidele. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud igale projektile ja valmis vastama kõikidele väljakutsetele.

Pakume mitmekülgseid teenuseid alates üldehitus- ja remonditöödest kuni võtmed kätte ehituseni. Meie võimekus hõlmab ehitusprojektide juhtimist, mis tähendab, et suudame hallata projekti algusest lõpuni, sealhulgas kõiki etappe alates projekteerimisest kuni ehituse järelhoolduseni. Üldised ehitusteenused, mida pakume, katavad nii suuri ärilisi objekte kui ka väiksemaid eraelamuid, pakkudes iga projekti puhul personaalset lähenemist.

Lisaks tavapärastele ehitustöödele on meie portfellis ka professionaalsed ehitusteenused, mis on suunatud nõudlikumale kliendile. Need hõlmavad keerukaid renoveerimisprojekte ja eritellimusel elamuehitust, kus iga detail on läbi mõeldud vastavalt kliendi erisoovidele. Töötame tihedas koostöös klientidega, et tagada parimad võimalikud lahendused, mis vastavad nii esteetilistele kui ka praktilistele nõudmistele.

Meie kui elamuehituse töövõtjad mõistame, kui oluline on kodu personaalsus ja mugavus. Seetõttu keskendume personaalsete lahenduste pakkumisele, mis muudavad iga ruumi ainulaadseks ja funktsionaalseks. Ehitus- ja renoveerimisteenused, mida pakume, on mõeldud kestma ja looma väärtust igale kinnisvarale.

N-HALDUS OÜ on Teie usaldusväärne partner ehituses. Oleme siin selleks, et aidata Teil realiseerida unistuste projekte, olgu selleks uue kodu ehitus või olemasoleva objekti renoveerimine. Võtke meiega ühendust, et arutada, kuidas saame Teie ehitusvajadustele parimaid lahendusi pakkuda.

Kontakt

372 5634 9350

N-HALDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko K.

Suurepärane kvaliteet ja teenindus.

- Jüri S.

Tõeliselt professionaalne teenus!

- Anneli T.

Tööd tehti puhtalt ja korrektselt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

N-HALDUS OÜ tegevusaruanne 2022

N-Haldus OÜ asutati 2020.aastal. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on ehitus ja korterite renoveerimine. Suuri investeeringuid 2022.aastal ei tehtud. Alltöövõtu korras osalesime, ning osaleme ka praegu, suuremates projektides, kui algselt loodetud. See tagab loodetavasti pikemaajaliselt stabiilset tööd. 2023.aastal plaanime tegevust laiendada, suurema investeeringuna on plaanis osta uus kaubik. 2022.a. majandustegevusega jäi omakapital alla lubatud miinimumi. 2022.majandusaasta aruande esitamise ajaks on omakapital taastatud.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muudavad võtmed kätte lahendused ehitusprojektide juhtimist?

Võtmed kätte ehitus viitab teenusele, kus ehitaja tegeleb ehitusprotsessi igat aspekti. Klientidele esitatakse valmis toode, mis on kohe kasutamiseks valmis, kõ
ssb.ee
Võtmed kätte ehitus viitab teenusele, kus ehitaja tegeleb ehitusprotsessi igat aspekti. Klientidele esitatakse valmis toode, mis on kohe kasutamiseks valmis, kõrvaldades vajaduse koordineerida mitmeid töövõtjaid või hallata keerulisi projekti detaile. Traditsiooniliselt kaasnesid ehitusprojektid kliendi jongleerimisega erinevate töövõtjate vahel, alates arhitektidest kuni ehitajate ja sisekujundajateni. See killustatud lähenemine tihti viis suhtlusprobleemide, viivituste ja eelarve ületamiseni. Võtmed kätte mudel lihtsustab seda, pakkudes ühtset kontakti ja vastutust. Võtmed kätte ehituse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.