Rohkema info nägemiseks:

SINK GARAGE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme raskeveotreilerite, teleksooplaadurite, ekskavaatorite ja karjääridega seotud teenuste pakkumisega ning pakub ka remondi, hoolduse, puksiiriteenuste, rehvitööde ja autode hoiustamise võimalusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

SINK GARAGE OÜ on ettevõte, mis on pühendunud rasketööstusele ja sõidukite hooldusele ning pakub laia valikut teenuseid, et vastata nii ettevõtete kui ka eraklientide vajadustele. Meie pikaajaline kogemus ja kõrgetasemeline ekspertiis teevad meist usaldusväärse partneri erinevates valdkondades.

Kas otsite rasketehnikat või karjääriteenuseid? Oleme spetsialiseerunud raskeveotreilerite, teleksooplaadurite ja ekskavaatorite teenuste pakkumisele. Olgu siis vajadus ehitusmaterjalide transportimiseks või maapinna korrastamiseks, meie meeskond pakub tõhusaid lahendusi, mis vastavad teie nõudmistele.

Lisaks rasketehnikale pakume ka laia valikut mootorsõidukite remondi- ja hooldusteenuseid. Meie professionaalne meeskond hoolitseb teie sõiduki eest nagu omaenda. Olgu vajadus lihtsa hoolduse, veaotsingu või keeruka remondi järele, oleme siin, et tagada teie sõiduki sujuv toimimine.

Kui vajate kiiret rehvivahetust või remonti, saate meiega ühendust võtta. Samuti pakume puksiiriteenuseid, et aidata teid tee ääres, kui olete hätta sattunud. Teie turvalisus on meie prioriteet.

Kui vajate turvalist ja usaldusväärset kohta oma sõiduki hoiustamiseks, pakume autode hoiustamise võimalusi. Hooajaline hoiustamine, pikaaegne hoiustamine või kliimaseadmega hoiustamine - meil on lahendus teie sõiduki vajadustele.

Võtke meiega ühendust ja leiame teile sobiva lahenduse!

sinkgarage@gmail.com
+372 5617 7474

SINK GARAGE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaspar T.

Ekskavaatorite rentimine oli lihtne ja tõhus. Soovitan!

- Mart P.

Autode hoiustamine oli turvaline ja mugav. Olen rahul!

- Kati S.

Suurepärane teenindus ja kiire puksiiriteenus! Aitäh!

SINK GARAGE OÜ tegevusaruanne 2022

Sink Garage OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati hiljuti, täpsemalt 22. septembril 2020. aastal. Ettevõtte põhitegevusala on mootorsõidukite remont ja hooldus, mis hõlmab kõike alates lihtsatest õlivahetustest kuni keerukate mootoriremontideni. Lisaks sellele pakub Sink Garage OÜ ka transporti ja puksiirteenust, mis on oluline lisaväärtus klientidele, kes vajavad abi oma sõiduki toimetamisel garaaži või tagasi koju pärast remonti. Aruandeaasta jooksul on Sink Garage OÜ suutnud genereerida märkimisväärset müügitulu, mis ulatub 89 788 euroni. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valmistada sõidukit talveks ette - rehvitööde olulisus

Kui lehed langevad ja temperatuurid langevad, on selge märk sellest, et talv on ukse ees. See tähendab, et on aeg mõelda oma sõiduki talvisele ettevalmistusele.
ssb.ee
Kui lehed langevad ja temperatuurid langevad, on selge märk sellest, et talv on ukse ees. See tähendab, et on aeg mõelda oma sõiduki talvisele ettevalmistusele. Üks kõige olulisemaid samme selles protsessis on rehvitööd. Selles artiklis uurime, miks rehvitööd on talvehooajaks valmistumisel nii olulised ja kuidas need võivad muuta sinu sõidu turvalisemaks ja mugavamaks. Talvised teeolud võivad olla äärmiselt libedad ja ohtlikud. Lumekatte, jäätunud teede ja lörtsi tõttu on parema haarduvuse tagamine hädavajalik. Spetsiaalselt talvisteks tingimusteks mõeldud talverehvid või isegi naastrehvid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.