Rohkema info nägemiseks:

KASVAMINE ISEENDAKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 608; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KASVAMINE ISEENDAKS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast pühapaika, kus isiklik kasv ja tervenemine on kõige südames. Usun transformatsiooni jõusse läbi kaastundliku teraapia ja hariduse. Meie teenuste valik on loodud selleks, et juhatada teid inimpsüühika keerukustes, pakkudes teed sisemise rahu ja enesetäitmiseni.

Oleme pühendunud teie vaimsele ja emotsionaalsele heaolule. Meie eesmärk on pakkuda toetust ja juhendamist läbi erinevate terapeutiliste teenuste ja koolituste, et aidata teil leida sisemine rahu ja saavutada eneseteostus. Meie teenused on loodud, et aidata teil avastada ja arendada oma potentsiaali, pakkudes samal ajal tuge, mida vajate keeruliste aegade läbimiseks.

Meie terapeutiliste teenuste hulka kuuluvad erinevad programmid ja seansid, mis on suunatud teie heaolu parandamisele. Imago suhteteraapia võimaldab teil süveneda oma suhete dünaamikasse ja tulla välja uuendatud ühendustunde ja mõistmisega. See teraapia aitab partneritel luua sügavam ja tähendusrikkam side, mõistes paremini teineteise vajadusi ja ootusi.

Leinavalu taastumisprogramm, mis on arendatud Grief Recovery Institute poolt, pakub kaastundlikku raamistikku leinavalust tervenemiseks. See programm on loodud aitama teil töödelda ja ületada kaotuse valu, pakkudes samal ajal toetust ja mõistmist. Meie eesmärk on aidata teil leida tee tagasi sisemise rahu ja elurõõmu juurde.

Transpersonaalse nõustamise ja hüpnoteraapia kaudu saate uurida oma teadvuse sügavusi ja avastada oma tõelise potentsiaali uksed. Need seansid aitavad teil ületada isiklikke takistusi ja leida uusi viise eneseteostuseks. Hüpnoteraapia kasutab alateadvuse jõudu, et aidata teil ületada väljakutseid ja juurutada positiivset muutust. See on tõhus meetod mitmesuguste probleemide lahendamiseks, alates stressist ja ärevusest kuni suitsetamisest loobumise ja kaalulangetamiseni.

Andestamise töötoad, nagu meie Andestamise ring, pakuvad võimalust tervendada südamehaavu läbi transpersonaalse protsessi. Need töötoad aitavad teil vabaneda negatiivsetest emotsioonidest ja leida sisemist rahu, pakkudes samal ajal tuge ja mõistmist.

Lisaks terapeutilistele teenustele pakume ka mitmeid koolitusi, mis on hoolikalt kujundatud toetama nii professionaalset arengut kui ka isiklikku kasvu. Meie koolitused sukelduvad vaimse tervise valdkonda, pakkudes hindamatuid teadmisi ja tööriistu, mida saate kasutada nii isiklikus elus kui ka professionaalses karjääris. Ekspertide juhitud kursused aitavad teil süvendada oma teadmisi ja oskusi, pakkudes samal ajal võimalust õppida parimatelt oma ala spetsialistidelt.

Meie juures on teie eneseavastuse teekond toetatud meie pühendumusega teie heaolule. Usume, et iga inimene on võimeline muutuma ja kasvama, kui talle pakutakse õigeid tööriistu ja tuge. Kutsume teid uurima meie teenuseid ja astuma esimese sammu täidetuma elu suunas.

Koge muutust! Alusta oma teekonda täna!

KASVAMINE ISEENDAKS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Siiri

Kui ma läksin Kristiina juurde, siis ma olin väga, väga katki. Mul puudus alustugi kus seista. Kui me olime rääkinud, siis sealt tulles tundus mulle, et ma seisan kindlamalt. Minus algas kasvamine iseendaks ja see jätkub. See tee on raske sest tõde näha ja tunnistada on raske, kuid see on tee kus tagasi enam ei saa.

- Terje

Kristiina teraapia sessioonid aitasid mul enda mõtetest tunnetest aru saada ja neis korda luua. Saadud tööriistu kasutan seniajani.

- Daisy

Kristiinaga tutvumine on minu jaoks üks imelisemaid hetki ❤️ Temaga vesteldes on tunne nagu oleks üksteist juba ammu teadnud. Aitäh Kristiina!

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.