Rohkema info nägemiseks:

LÄÄNE-VIRU ARENDUSKESKUS SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 310; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LÄÄNE-VIRU ARENDUSKESKUS SA kohta arvamuslugu!"

LÄÄNE-VIRU ARENDUSKESKUS SA hetkeolukord

Juba 310 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne 2022

SA Lääne-Viru Arenduskeskuse (LVAK) asutajaks on Lääne-Viru Omavalitsuste Liit (VIROL).

Arenduskeskuse tegevuse sihtgrupiks on maakonna ettevõtjad, noored ja kodanikeühendused, aga ka osalemine maakonna valdkondlikes arendustegevustes. LVAK on MTÜ Maakondlikud

Arenduskeskused liige alates 01.01.2019.

2022 aastal jätkus asutaja ja koostööpartneritega varasemalt kokkulepitud koostöö ja sihtgrupile suunatud kavandatud tegevuste elluviimine. Kuigi LVAK tegevuste omavalitsusliitu üleviimise kavatsus, aga ka COVID pandeemia järelmid komplitseerisid mõnevõrra planeeritu elluviimist ja nõudlust LVAK teenuste järele, võib siiski tõdeda, et enamus planeeritud tegevusi on teostatud kavandatud mahus ja tulemuseesmärgid saavutatud.

2022 aasta vältel toimus 4 Nõukogu koosolekut, mille käigus tutvustati Nõukogule LVAK tegevust ja saadi suuniseid nende läbiviimiseks. Ühel korral tutvustas juhatuse liige LVAK tegevust ja teenuseid asutaja üldkoosolekule.

Maakonna ettevõtluse tugimine

Alustavale ettevõtjale suunatud tegevuste raames toimus 172baas- ja arengunõustamist.

(cid:127)

Nõustati 8 starditoetuse taotlust[1], eelhinnanguid koostati 6, millest toetuse positiivsed otsused (cid:127) said 5 taotlejat. Nõustatud on ka Töötukassa ettevõtlustoetuse taotlusi (teada on vähemalt 1 positiivne otsus[2]).

Korraldati alustavale ettevõtjale suunatud ettevõtluse baaskoolituse koolitustsükkel (osales 13 (cid:127) alustavat ettevõtjat).

Kogenud ettevõtete (tegutsenud üle 2 aasta, aasta käive üle 80 tuhande eur, üle 2 töötaja) (cid:127) nõustamisi toimus 37 sh ettevõtete külastused ja külastuse järgsed vastukajad koos arengusoovitustega, ettevõtete väljakutsetele kaasaitamine ja kohalike võimudega suhtlemine, tugimeetmete soovitamine jms.

Toimus traditsiooniline Ettevõtlusnädal, kus meie ja partnerite poolt korraldatud sündmustel oli (cid:127) osalejaid ca 530 inimest ja Arenduskeskuse korraldatud ettevõtluspäeval oli osalejaid 31

Aasta jooksul saadeti erinevatele ettevõtjate sihtgruppidele 10 uudiskirja erinevate (cid:127) toetusmeetmete, nii LVAK korraldatavate kui muude huvi pakkuda võivate koolituste ja seminaride ning muu teabega. Adressaate 5000- 6 000, avamisi keskmiselt 35%.

Ettevõtjatele korraldati mitmeid arendusseminare nt. „Ajaplaneerimise meistriklass“ (13 (cid:127) osalejat); „Telefoni-ja digiprügi seminar“ (50 osalejat) ja infopäev „Ega töö konti murra“ (3 osalejat).

Korraldati ettevõtjate (16 osalejat) ühiskülastus Tampere messikeskuses toimunud allhanke (cid:127) messile Alihankinta (tagasiside hinnang 9,8).

Hannover 2022 tööstusmessi ühiskülastuse korraldamine (23 osaljst, tagasiside hinnang 9,0), (cid:127) koostöös VIROL ja Virumaa Teatajaga korraldati ja viidi läbi maakonna ettevõtjate (cid:127) tunnustusgala, kuhu kutsuti 110 külalist. Ilmus Virumaa Teataja ettevõtluse erileht ja Gala järgselt ilmusid mitmed nominente tutvustavad artiklid.

Korraldati PRI maaelu mitmekesistamise ettevõtluse toetussmeetme tutvustamise hübriidseminar (cid:127) maakonna ettevõtjatele (10 osalejat).

Maakonna ettevõtjate kaasamine Järvamaa põllumajandusettevõtjate Hollandi kogemusvisiidile.

(cid:127)

Siiski jäeti meie ettevõtjad maha.

Raskustes ettevõtete nõustamisteenuse järele vajadust ei avaldunud.

(cid:127)

LÄÄNE-VIRU ARENDUSKESKUS SA kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.