Rohkema info nägemiseks:

SPACEDRIP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1437; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SPACEDRIP OÜ kohta arvamuslugu!"

SPACEDRIP OÜ hetkeolukord

Juba 1437 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Spacedrip OÜ tegeleb automatiseeritud reoveepuhastuse ja taaskasutussüsteemide arenduse, tootmise ja müügiga Eestis ja välisturgudel.

2022. aasta oli Spacedrip OÜ jaoks äritegevuse kiire laiendamise aasta. Eestis viidi lõpule esimesed reoveepuhastuse ja taaskasutussüsteemide paigaldusprojektid. Keskkonnainvesteeringute Keskus andis toetuse Spacedripi reovee taaskasutussüsteemi tootmisele ja paigaldusele Nairobis, Keenias. Süsteem käivitati 2023. aasta kevadel. 2022. aastal sai Spacedrip 2. koha U.S. Army korraldatud XTech võistlusel, mille kaudu otsib U.S. Army uudseid tehnoloogiaid sõjaväe veevarustuse parandamiseks. Võistluse tulemusel valis U.S. Army

Spacedripi oma partneriks vee taaskasutussüsteemide arendamisel.

2022. aastal kaasas ettevõte investoritelt 940'948 eurot lisakapitali nii kiire laiendamise toetamiseks kui tootearenduseks. Esimene kapitali kaasamise ring viidi lõpule 2023. aasta kevadel.

2023. aastal keskendub aktiivsele müügile nii Eestis kui välisturgudel ning jätkab reoveepuhastus- ning taaskasutussüsteemide tootestamist.

Kiire arengu toetamiseks laiendab Spacedrip nii müügi- kui arendusmeeskonda.

2022. aasta lõpus oli ettevõttel 8 töötajat. Juhatuse liikmetele makstud tasu oli 30'780 eurot.

SPACEDRIP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.