Rohkema info nägemiseks:

EXPONAUT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 983; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EXPONAUT OÜ kohta arvamuslugu!"

EXPONAUT OÜ hetkeolukord

Juba 983 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Exponaut on asutatud Creative Union AS poolt 02.10.2020.

Ettevõtte tegevus on suunatud ärikliendi müügi-kommunikatsiooni tulemuslikkuse, parandamisele, ehk tema äri kasvatamisele.

2022. aasta tähtsündmused rakenduse arenemise perspektiivist (cid:127) Tegevuse teise täisaasta lõpuks (2022) on ettevõte käivitanud veebipõhise rakenduse, mis võimaldab läbi viia virtuaalselt näituseid; üles laadida osalejatel oma ettevõtte tutvustamiseks informatsiooni, et tõsta teadlikkust oma toodetest ja pakkumistest. Avalikkuse ette tõime esmakordselt virtuaal-messi rakenduse kuupäeval 22.02.2022, mil toimus Exponaut platvormil Skyon Expo. Enamus sündmusest kulges veebi põhiselt, näitusel osalenud eksponendid tutvusid omavahel füüsiliselt mõne tunni kaupa. Sellega oli sündinud uut tüüpi, efektiivse hübriidsündmuse mudel.

(cid:127) Ettevõttes loodud veebipõhine tarkvara (software-as-a-service, SaaS) on 2022 aastal kasutuses maailma suurimas vabatahtlike liikumises, aidates jäädvustada ja koordineerida Maailma Koristuspäeva kulgemist 191 riigis.

(cid:127) Sügisel aitas Exponaut’i tarkvara kaasa Tallinn Digital Summit Expo õnnestumisele, teenindades delegaate rohkemast kui 50 riigist, esitledes neile uudseid lahendusi virtuaalselt.

2022 aasta tähtsündmused äriarenduse kontekstis (cid:127) Kohendades äri suunda rahvusvaheliste veebi-ülekannete teostamiselt ettevõtjate abistamisele nende müügikommunikatsioonis muutsime ainuosaniku otsusel ettevõtte nime Exponaut OÜ-ks.

(cid:127) Registreerisime ettevõtte nimele Euroopa Liidu Intellektuaalomandi Ametis (EUIPO) sõnalise kaubamärgi „Exponaut“.

(cid:127) Kaasasime osaühingusse kapitali investoritelt (Ring #1) ning lõime optsioonifondi tuleviku tarbeks töötajate motiveerimiseks.

2023 sündmused (cid:127) Käesoleval aastal oleme panustanud tarkvara arendusse, luues veebipõhisele rakendusele lisaks ärisuhtluse mobili-rakenduse „Exponaut Matchmaking“, mis on kasutusele võetav Apple Store ja Google Play platvormidelt.

Esmakordselt oli see tarkvara kasutusel 2023 aasta Tallinn Digital Summit Expo sündmusel.

(cid:127) Exponaut võitis Euroopa Rohepealinna hanke, mille tulemusena viiakse läbi kogu kobar-sündmus, mis hõlmab mitme erineva algatuse ja sündmuse omaniku sama-aegset teenindamist.

(cid:127) Exponaut sõlmis lepingu maailma suurima tehnoloogiamessi GITEX ja Future Urbanism, Dubai esindamisõiguste saamiseks ja organiseeris messil füüsilise kohaloleku kuuele Eesti-Hollandi ettevõttele ja kaasas virtuaalselt rohkemaid.

(cid:127) Exponaut sõlmib mitmeid vahenduslepinguid ettevõtjatega, kes soovivad kaasata oma tegevuse laiendamiseks kapitali rahvusvaheliselt turult.

(cid:127) Uued investorid peavad Exponaudi väärtuseks 2023 aasta sügisel 3 miljonit eurot ja rohkem. Exponaut valmistab ette kapitali kaasamist, et tagada veelgi jõulisem kasv.

(cid:127) 2023 aasta lõppedes on Exponaut valmis rahvusvaheliseks kasvuks.

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

EXPONAUT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.