Rohkema info nägemiseks:

CLARINIUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Originaalne puidust käsitöö, mis valmib Valgamaa metsade vahel. Nokitseme ka eritellimusi. Viska pilk peale ja soovi korral võta ühendust!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie oleme Riina ja Klaus, kaks pühendunud käsitöömeistrit, kes on pühendunud puidu ilu ja praktilisuse ühendamisele. Asudes Valgamaa südames, oleme ümbritsetud loodusest inspireeritud energiast ja loomingulisest vaimust, mis juhib meid igapäevaselt.

Meie nokitsemised on rohkemat kui lihtsalt käsitöö – see on meie kirg ja pühendumus, mis kajastub igas valmistatud esemes. Oleme pühendunud looma ainulaadseid ja kvaliteetseid puidust tooteid, mis toovad teie ellu soojust, ilu ja funktsionaalsust.

Meie käsitöö valik ulatub puidust tarbekaubadest kuni eritellimustöödeni ning pakume ka spetsialiseeritud restaureerimisteenuseid. Kasutades traditsioonilisi käsitöömeetodeid ja tänapäevaseid tehnikaid, loome me esemeid, mis kestavad aastaid ja toovad teie ellu rõõmu ja mugavust.

Oleme pühendunud oma klientidele parima teeninduse pakkumisel ning usume, et iga eseme loomine on ainulaadne kogemus. Seetõttu oleme alati valmis kuulama teie ideid ja soove ning looma midagi täpselt teie vajadustele vastavat.

Meie käsitööpood asub Valgas, Raja ja Sepa tänava nurgal, kus meie käsitööpood ootab teid avasüli. Astuge sisse ja laske end lummutada meie loodud unikaalsete puidust meistritööde ilust ning võib-olla leiate sealt midagi, mis täiendab teie eluruume ja pakub aastaid kestvat rõõmu.

uuri lisaks

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Liivapritsiteenus: kuidas anda vanadele pindadele uus elu?

Liivapritsitöö, tuntud ka kui abrasiivpuhastus, on võimas tehnika materjali pinna puhastamiseks või muutmiseks, kasutades kõrge kiirusega puhutud abrasiivseid osakesi. See protsess võib eemaldada vana värvi, rooste ja muud pinnasaasteained, paljastades all oleva materjali. Liivapritsitöö tehnika töötati välja 19. sajandi lõpus ja on sellest ajast peale arenenud peeneks kunstivormiks. Algselt kasutati seda metallpindade puhastamiseks ja rooste eemaldamiseks, kuid liivapritsitöö kasutusala on laienenud hõlmama mitmesuguseid materjale ja eesmärke. Liivapritsitööl on restaureerimisprojektide

Dropdown

kõik artiklid

Meie pood

Oleme avatud teisipäevast neljapäevani kell 10.00-15.00 ning ootame teid alati avasüli meie põnevasse maailma.  Peale meie enda valmistatud käsitööesemete leia
ssb.ee
Oleme avatud teisipäevast neljapäevani kell 10.00-15.00 ning ootame teid alati avasüli meie põnevasse maailma.  Peale meie enda valmistatud käsitööesemete leiate meie poest ka huvitavat vanavara, mille hulka kuuluvad ajaloolised esemed, retrost pärit leidude ja unikaalsed aarded. Kas otsite midagi erilist oma kodu kaunistamiseks või soovite lihtsalt ajas tagasi rännata? Meie vanavaravalik pakub teile mitmekülgset inspiratsiooni ja võimalusi. Lisaks käsitööle ja vanavarale pakume ka talvevarusid otse meie aiamaalt, et saaksite nautida värskeid köögivilju ja looduslikke maitseid igal

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.