Rohkema info nägemiseks:

DUO MEDIA NETWORKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2385; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta DUO MEDIA NETWORKS kohta arvamuslugu!"

DUO MEDIA NETWORKS OÜ hetkeolukord

Juba 2385 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Tegevuse ülevaade

Duo Media Networks on Baltikumi suurim televisiooni- ja raadioettevõtte, opereerides 17 telekanalit 31 riigis ja seitsmes keeles. Lisaks sellele kuulub ettevõttele veel 9 raadiojaama Eestis.

Kui põhikanali Kanal 2 programm on suunatud peamiselt 18-59 vanusegrupile, siis sõsarkanalid pakuvad programmi alates väikelastest kuni eakateni välja. Valikust leiab maskuliinsema sisuga telekanali Duo 5 ning pehmemaid ja naiselikumaid väärtuseid esindava kanali Duo 4.

Komöödia-, krimi-ja põnevussarjade kanaliteks on Duo 6 ja Duo 3, filmikanaliteks Filmzone ja Filmzone+, spetsiaalselt lastele suunatud telekanalid on loodud vastavalt vanuselistele eelistustele – Smartzone, Kidzone TV, Kidzone Mini ja OSN Kidzone TV Lähis-Ida regioonis.

Kodumaise teleajaloo parimad hetked ja staarid toob televaatajateni Eesti Kanal.

Mitmekülgsest telekanalite valikust leiab ka kanalid venekeelsele vaatajale. Venekeelse põhikanali Kanal 7 kõrval on valikus ka filmikanal Kino 7, meelelahutuskanal parimate sarjade ja Hollywoodi filmidega Kanal 7+ ning lõbusat ja harivat sisu pakkuv telekanal vene keelt kõnelevatele lastele, Semejka.

Aruandeaastal uuendati koostöös Postimees Grupiga täielikult televisioonisaadete tasuta vaatamise platvormi, mis sai uueks nimeks DuoPlay.

Lisaks laienes Duo Media Networks lõppenud finantsaastal uue teenusega Ungarisse, kus käivitati koostöös turu suurima teleoperaatoriga

Kidzone-bränditud VOD-teenus.

Meediagruppi kuulub telekanalite kõrval ka Eesti kõige populaarsem kommertsraadiojaam Elmar ning Eesti üks vanim ja ainulaadseim info- ja uudiseraadio Kuku. Nooremale kuulajale pakub meelelahutust ning värskeimaid muusikahitte raadio MyHits, naistele suunatud Raadio Duo ja venekeelsetele kuulajatele Narodnoe Radio ning tantsuline DFM. Kõige uuemad raadiojaamad on 1955 kuni 1975 aastate kullaprooviga muusikat mängiv Duo Gold, pop-rocki parimaid hitte 70-datest kuni tänapäevani edastav Duo Greatest Hits ning ainult eestikeelset tantsumuusikat pakkuv Elmari Tantsuõhtu, mida edastatakse maikuust digitaalraadioplatvormidel (DAB+) Harjumaal, Tartumaal, Pärnumaal,

Lääne-Virumaal ja Järvamaal.

Sellel majandusaastal valmis täielikult audiokuulamiskeskkond Pleier ning sellega koos toodi turule Pleieri-äpp, mis võimaldab kuulata mitmeid raadiojaamu otse ning ka järelkuulata Duo Media raadiojaamade saateid.

Järgmise finantsaasta peamisteks fookusteks saab olema äri kasvatamine Lätis ja Leedus, seda nii olemasolevate teenuste tugevdamisega, kui ka uute turule toomisega. Eestis on suureks eesmärgiks digitaalraadio DAB+ edasiarendamine ning televisiooniturul turupositisiooni kindlustamine ning teatud segmendis ka suurendamine. Jätkub ka uurimine ja analüüs võimalikele uutele turgudele laienemise osas.

Ülevaade majandusaastast 2022/2023 aastal moodustas Duo Media Networks OÜ müügitulu 23 163 762 eurot, kasvades aastaga 13%. Peamiselt tuli kasv telereklaamimüügist, mis kasvas aastaga ligikaudu 25%. Müügitulust moodustas 86% müük Eestisse ning 11% teistesse Balti riikidesse. Lisaks

Eestile oli müügitulu Lätis kiires kasvus, kasvades aastaga 71% 1,5 miljoni euroni.

Müügitulu kasvu aluseks on suurenenud investeeringud kvaliteetsesse eetriprogrammi ja hästi planeeritud turundustegevustele, mille tõttu on ka ettevõtte müüdud toodangu kulu 11% kasvanud. Kulude kasv tuleneb nii litsentsi- ja omatoodangu kuludest kui ka personalikuludest.

Duo Media Networks parandas 2022/2023 aastal oluliselt finantstulemusi. Ettevõtte kasum enne intresse, makse ja kulumit kasvas ligikaudu 10 korda 1,1 miljoni euroni. Jätkuv efektiivsuse suurendamine ja finantstulemuste parandamine on fookuses ka järgmiseks majandusaastaks.

Peamised finantssuhtarvud: 2022/2023 2021/2022

Mügitulu 23 163 762 20 510 043

Kasum enne intresse, makse ja kulumit 1 137 671 117 155

Puhaskasum -104 613 -981 855

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja 1,1 1,1

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara/lühiajalised kohustused

DUO MEDIA NETWORKS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.