Rohkema info nägemiseks:

LOOMELOOGIKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 65; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LOOMELOOGIKA OÜ kohta arvamuslugu!"

LOOMELOOGIKA OÜ hetkeolukord

Juba 65 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Ettevõtte tegutses aastal 2023 koolitus-ja nõustamisteenuste valdkonnas, valdavalt matemaatika eratundide andmisega ja erinevate matemaatika teemaliste koolituste koostamise ja läbiviimisega. Täiendavalt lisandusid ärianalüütika ja personalijuhtimise alased nõustamisteenused.

Ettevõtte müügitulu oli 13521 eurot, mis ületas eesmärki 35%. Muud äritulud summas 5952 eurot tekkisid investeeringutest kinnisvarasse ja selle renditulust, ning väike osa lisaks veel soetatud haagisuvila rendist. Töötajaid ja palgatulu saajaid ei ole, kuid plaanis on aasta pärast selles suunas laieneda. Praegune ettevõtte fookus järgnevateks aastateks on tugeva kliendibaasi üles ehitamine.

Ootused ja eesmärk järgmise majandusaasta suhtes on jõuda müügituluni 20 000 eurot ja kasvatada kliendibaasi veelgi.

LOOMELOOGIKA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.