Rohkema info nägemiseks:

ORTOTEEK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 456; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ORTOTEEK OÜ kohta arvamuslugu!"

ORTOTEEK OÜ hetkeolukord

Juba 456 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 10 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ortoteek OÜ põhitegevusala on ortopeediakaupade jaemüük ning kõrvaltegevusala on füsioteraapia teenuse pakkumine. Käesoleval aruandeaastal keskendus ettevõte peamiselt tooteportfelli diversifitseerimisele ja laovarude optimaalse suuruse saavutamisele. Kokku kasvasid laovarud aastases võrdluses 332%. Uusi tooteid lisati peamiselt olemasolevate partnerite toodete näol ning samal ajal sõlmiti partnerlussuhted kahe uue välismaise tarnijaga.

Eelpool nimetatud arengusuunda plaanib ettevõte suures plaanis säilitada ka lähitulevikus ning ettevõtte strateegiat võib iseloomustada orgaanilise kasvu mudeliga. Ettevõte ei kaasanud ega sel pole ka lähiajal plaanis kaasata väliseid investeeringuid tootevaliku laiendamiseks.

Tootevaliku laiendamises jäädakse eeldatavasti ortopeediakaupade valdkonda, küll aga on plaanis lisada mõni täiesti uus tootegrupp.

Projektidest väärib eraldi välja toomist tootearendus koostöös Erismet OÜ-ga, kellega koos luuakse sportlastele suunatud süsinikkomposiidist osadega patenteeritud disainiga tallatugesid, mis eeldatavasti tulevad Euroopas müüki 2023. aastal. Projektiga ei kaasne Ortoteek OÜ-le kulusid ning nimetatud toote tootja saab olema Erismet OÜ. Ortoteek OÜ võib projektist tulu saada juhul kui saavutatakse kokkulepitud müüginumbrid.

Käesolevas aruandes käsitletaval majandusaastal juhtunud sündmustest, mis ettevõtte tegevust olulisel määral mõjutasid, võib olulisena välja tuua toorme ja hangitava valmistoodangu hinnatõusu üldise inflatsiooni foonil Euroopas. Küll aga oli ettevõte selle eest mõnevõrra kaitstud, kuna ettevõtte omatoodangu hinnatõus jõustus 2022. aasta alguses ning see oli kooskõlastatud ka Tervisekassaga. Omatoodang on individuaalselt valmistatud ortopeedilised tallatoed, mis on digiretsepti alusel ravikindlustatud isikutele osaliselt hüvitatud.

Ettevõtte põhiväärtus on kliendi- ja patsiendikeskne lähenemine, seda nii ortopeediakaupade müügis kui füsioteraapia teenuse osutamisel.

Ettevõte pingutab pidevalt, et kliendid saaksid parima võimaliku kogemuse ja reaalse abi oma tervisemuredele. See pingutus hõlmab klienditeenindust, erialaseid kompetentse, kiirust tellitud kauba kättesaamisel ja palju muud. Ettevõtte suurimaks saavutuseks võib pidada kõigest mõne aastaga tekkinud väga head mainet klientide ning paljude arstide ja teiste tervishoiutöötajate silmis, kes julgevad Ortoteek OÜ-d abivajajatele soovitada.

ORTOTEEK OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.